Muntstad-Vuelta-weken

Tijdens de Vuelta-weken profiteer je van ongekende ŠKODA-kortingen!

ŠKODA is officiële partner van de Ronde van Spanje

In het gewone verkeer én in de Ronde van Spanje (Vuelta): op ŠKODA kun je altijd vertrouwen. Want met een ŠKODA ben je verzekerd van kwaliteit, comfort en veiligheid. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Van 1 t/m 31 augustus zijn alle ŠKODA-modellen nóg voordeliger. Bespaar jij met ŠKODA private lease honderden euro’s per jaar? Of ga je voor een nieuwe ŠKODA met een inruilpremie tot wel € 2.000? Sprint naar Muntstad en maak voor 18 augustus een proefrit. Wie weet, win jij een VIP-behandeling bij de start van de Vuelta in Utrecht! 

vuelta-skoda-range-muntstad

Nieuwe ŠKODA met inruilpremie tot € 2.000,-

Je auto inruilen voor een nieuwe ŠKODA? Ook daarvoor moet je tijdens de Vuelta-weken - bij Muntstad zijn. Want van 1 t/m 31 augustus profiteer je van vorstelijke inruilpremies: 

- FABIA tot €2.000,- inruilpremie

- SCALA tot €2.000,- inruilpremie

- KAMIQ tot €2.000,- inruilpremie

- KAROQ tot €1.000,- inruilpremie

- KODIAQ tot €1.500,- inruilpremie

- ENYAQ tot €2.000,- inruilpremie

ŠKODA private lease: nu al voor € 299,- per maand

Bekijk onze Vuelta video

Maak voor 18 augustus een proefrit bij Muntstad, want dan maak je kans op een VIP-behandeling bij de start van de Vuelta!

Private lease van een nieuwe ŠKODA is heel aantrekkelijk: je hoeft geen investering te doen en je komt nooit voor onverwachte kosten te staan. Tijdens de Vuelta-weken is private lease bovendien supervoordelig. Zo loopt je voordeel op tot wel € 50,- p.m.:

  • FABIA: van € 349,- nu voor € 299,- p.m.*
  • SCALA: van € 399,- nu € 365,- p.m.*
  • KAMIQ: van € 429,- nu voor € 395,- p.m.*

Maak een proefrit en win een VIP-behandeling

De ronde van Spanje begint dit jaar in Utrecht. Op 19, 20 en 21 augustus zijn de beste wielrenners van de wereld in ons land. Wil jij alle toppers van dichtbij zien? Maak voor 18 augustus een proefrit bij Muntstad, want dan maak je kans op een VIP-behandeling bij de start van de Vuelta!

Large JPG-FIETSENDRAGERS - TOURVOORDEEL

Zakelijk leasen: fietsendrager cadeau bij je nieuwe ŠKODA

Wil je een nieuwe ŠKODA zakelijk leasen? Ook daarvoor zit je tijdens de Vuelta-weken goed bij Muntstad. Je krijgt er namelijk een mooi cadeau bij: een fietsendrager ter waarde van € 400,- of andere accessoires voor hetzelfde bedrag!

Vraag de voorwaarden van de actie's bij onze verkoopadviseurs. Alle actie's zijn van toepassing op productie van de auto in 2023*

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.