seat-ibiza-arona-actie-muntstad-header

Private Lease de Arona nu voor dezelfde prijs als de Ibiza!

SEAT Ibiza of SEAT Arona: Ontdek de verschillen

Ben jij straks in de wolken met een superdeal én een ballonvlucht?

Maak een proefrit in de SEAT Ibiza of de SEAT Arona en maak kans op een vlucht met de Muntstad / FC Utrecht luchtballon.

Welke auto past het beste bij jou? Bekijk de video om de verschillen tussen de SEAT Ibiza en de SEAT Arona te zien!

SEAT Ibiza

Digitaal is de SEAT Ibiza helemaal up-to-date. Ontdek bijvoorbeeld het mediasysteem met 8,25” display (incl. Apple Carplay en Android Auto) en SEAT CONNECT. De pittige Ibiza is tevens uitgerust met diverse veiligheidssystemen, waaronder Front Assist, Lane Assist en Adaptive Cruise Control. Het design is top; bovendien zijn er diverse opties om jouw Ibiza te personaliseren. Mede dankzij het BeatsAudio™ Sound System is het een auto waar letterlijk én figuurlijk muziek in zit!

Je rijdt al een SEAT Ibiza vanaf € 349 per maand (48 maanden/10.000 km per jaar)

SEAT Arona

Compleet, compact en dynamisch: de SEAT Arona heeft alles wat je van een SUV verwacht. De hoge zit zorgt ervoor dat jij en je passagiers comfortabel onderweg zijn. Als bestuurder heb je bovendien optimaal overzicht. Ondertussen word je ondersteund door het royale digitale touchscreen van het infotainmentsysteem.

Met de SEAT Arona rijd je prettig en veilig. Hij is standaard uitgerust met Front Assist en biedt diverse extra veiligheidsopties, zoals Travel Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Assist en Side Assist. Relaxed rijdend geniet je onderweg van je favoriete muziek dankzij het BeatsAudio™ Sound System. Veel te genieten valt er ook aan het exterieur en het interieur, waarop je jouw stempel kunt drukken met diverse opties.

Je rijdt al een SEAT Arona vanaf € 349 per maand (48 maanden/10.000 km per jaar)

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.