ID.5-header-new3

Tijdelijk uit voorraad leverbaar! De sportieve ID.5

Nu met 16% bijtelling!

Ontdek zelf de veelzijdige Volkswagen ID.5 bij Muntstad!

Een stijlvolle en comfortabele SUV die 100% elektrisch is. Die je heel veel veilige kilometers laat rijden met een volle accu. En die ook nog eens accelereert als een sportauto. De Volkswagen ID.5 heeft het allemaal en nog veel meer. Ontdek ‘m nu bij Muntstad.

  • Je rijdt al een Volkswagen ID.5 vanaf € 52990.
  • Of kies voor private lease. De Volkswagen ID.5 is er v.a. € 849 per maand.

Welkom in de ID-familie!

Na de succesvolle introductie van de ID.3 en ID.4, voegt Volkswagen een nieuwe 100% elektrische auto toe aan de ID-familie. De ID.5 is gebouwd op hetzelfde MEB-platform als de ID.4 en heeft dus ook de allernieuwste technologie aan boord.

De 100% elektrische Volkswagen SUV met stijl

Volkswagen bewijst opnieuw dat duurzaam ook heel stijlvol kan zijn. Deze 100% elektrische auto combineert de kracht van een SUV met het stijlvolle design van een coupé. De vloeiende lijnen van de ID.5 zijn overigens niet alleen een lust voor het oog. Ze zorgen ook nog eens voor minder weerstand en meer efficiëntie. En dat merk je: met een volle accu kun je tot 516 kilometer rijden!

Hoge instap, hoog comfort

Een auto met hoge instap is voor veel mensen al comfortabel. Maar het comfort van de ID.5 gaat veel verder. Zo zorgt de intuïtieve bediening voor ontspannen ritten en biedt het interieur volop ruimte. Ook voor de passagiers op de achterbank.

Ook comfortabel: de hightech voorruit van de ID.5. Navigeren wordt makkelijker én veiliger met het augmented-reality-head-updisplay. Dat geeft je namelijk de aanwijzingen op je voorruit, zo’n tien meter voor je ID.5.

Onder de kap bij de ID.5: een en al power

Met de acceleratie van de ID.5 zit het wel goed. De ID.5 Pro heeft al een vermogen van 128 kW/174 pk. Houd je wel van wat extra power, kies dan voor de ID.5 GTX. Die heeft twee elektromotoren, die alle vier de wielen aandrijven en samen een vermogen hebben van 220 kW/299 pk.

Deze SUV heeft trouwens niet alleen veel power in combinatie met een mooie actieradius, maar kan ook nog eens worden opgeladen bij een snellader. Na slechts een half uurtje snelladen kan de ID.5 weer een tijdje vooruit: tot maar liefst 390 kilometer.

Op en top veilige SUV

Volkswagen maakt altijd veel werk van veiligheid. Zo ook bij de ontwikkeling van deze SUV. De ID.5 haalde dan ook de hoogste score in de Euro NCAP veiligheidstest. Een garantie dat inzittenden en andere weggebruikers optimaal beschermd zijn.

Die veiligheid dankt de ID.5 onder meer aan de rij-assistenten van Travel Assist. Zo zorgt Lane Assist ervoor dat de ID.5 binnen de lijnen blijft en zorgt Adaptive Cruise Control voor een constante snelheid, een veilige afstand en een semi-autonome rijervaring. Tot slot: vermoeidheidsherkenning tot houdt de bestuurder bij de les.

Voor een perfect zicht in het donker zorgen de IQ.LIGHT LED Matrix koplampen met afzonderlijk dimbare LED’s. Deze slimme LED’s volgen de richting van de weg en je stuur. Wel zo veilig.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.