header-q2-actiepagina

De Audi Q2

Stoerder, comfortabeler én helemaal connected!

Nu in de showroom: de vernieuwde Audi Q2. Het bijgepunte uiterlijk geeft deze karaktervolle auto nog meer stijl. Zijn krachtige, zuinige motoren en strakke wegligging maken rijden tot een genot. Het comfortabele interieur met de nieuwste digitale technologieën zorgt voor the finishing touch. Kom ’m gauw rijden. Dan ervaart u het zelf: de compacte, premium SUV van Audi is helemaal up-to-date!

Hij is net zo goed als hij eruitziet

Aan de buitenkant vallen de nieuwe, sportief gestylede bumpers op. Let ook op de spatbordranden: afhankelijk van de uitvoering contrasteren ze met de carrosserie of zijn ze meegespoten. Ook qua wielen en de afwerking van de brede achterstijl valt er veel te kiezen.

Verlichting naar uw stemming en smaak

Het interieur van de Audi Q2 kunt u helemaal finetunen. Bekijk bijvoorbeeld het S line-interieur in zwart met sportief stuur, sportstoelen en dynamische dashboardafwerking. Wilt u variëren met de interieurverlichting? Kies dan voor het speciale lichtpakket! Uw auto wordt dan binnenin schitterend verlicht met homogeen ledlicht waarvan u de kleur kunt instellen.

Connected via gebruiksvriendelijke toptechnologie

Uw smartphone is onmisbaar, ook in de auto. Daarom wordt de Audi Q2 standaard geleverd met Apple CarPlay, een draadloze telefoonoplader en gebruiksvriendelijke technologie die auto en smartphone met elkaar verbindt. Uiteraard is DAB+ digitale radio standaard in de Audi Q2. Wilt u een volledig digitaal instrumentenpanel met ultiem bedieningsgemak? Kies dan voor de Audi virtual cockpit. Van de snelheid en het toerental tot en met de navigatiekaart en de info van Audi Connect: u leest het haarscherp af op het scherm recht voor u.

Laat de Audi Q2 voor u werken

Krappe parkeerplaatsen of lange ritten? De vernieuwde Audi Q2 kan u ook ondersteunen met de nieuwste hulpsystemen. Eén voorbeeld is Adaptive Cruise Control: de cruise control die reageert op verkeer voor u. De auto remt zelf af en trekt vervolgens weer op naar de ingestelde snelheid. Ook kan de auto letterlijk en figuurlijk binnen de lijntjes blijven. Wilt u meer weten over deze en andere technieken? Wij informeren u graag over het optionele pakket met alle hulpsystemen!

Hij rijdt strak en comfortabel

Hoogstaand comfort en een uitstekende wegligging: Audi staat erom bekend. De vernieuwde Audi Q2 doet Audi’s goede naam eer aan doordat hij krachtige motoren combineert met een progressief werkende besturing. Hoe meer u instuurt, des te directer de auto reageert. Dat rijdt scherp en wendbaar in de stad en rustgevend stabiel op de snelweg. Onderweg met de Audi Q2 kunt u alle uitdagingen aan!

U rijdt de Audi Q2 al vanaf € 399,- met Muntstad Zeker