https://axynoohcto.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/muntstad-nl/06/2020_homepagebanner_corona-update-v3.jpg?v=1-0

Maatregelen omtrent Corona virus

Vanuit Muntstad houden we de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Onze showrooms en werkplaatsen blijven geopend zodat u een veilige en goed rijdende auto tot uw beschikking heeft. 

Zo werken we graag met u samen

Om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen hebben we een aantal maatregelen getroffen. We nemen onze gezondheid en die van onze klanten serieus en willen u dan ook vragen rekening te houden met de volgende zaken: 

  • Medewerkers die in uw auto rijden dragen handschoenen. Daarnaast maken we gebruik van stoelhoezen en stuurhoezen.
  • Onze werkplekken zijn heringericht waardoor we in alle situaties minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar hebben. Ook bij afleveringen wordt rekening gehouden met de minimale afstand tot elkaar.
  • Bij aanname of teruggave van sleutels voorkomen we directe overhandiging door sleutels op het bureau of de balie te leggen.
  • Wij geven de voorkeur aan pinbetalingen. Bij contante betaling kunt u het geld op de balie neerleggen, waarna onze collega het geld kan pakken zonder direct contact. Wij reinigen het pinapparaat meerdere keren per dag.
  • Ben u verkouden, hoest u of komt u uit een risicogebied? U kunt uw afspraak eenvoudig verplaatsen. Wij helpen u dan graag op een later moment.
  • Onze shuttle service rijdt weer. Wij voorzien klanten van een mondkapje en handschoenen. Wij openen de autoportieren en zorgen voor een goede ventilatie tijdens en na de rit. 
  • Onze leveranciers leveren de goederen tot de deur. Chauffeurs komen niet meer binnen.
  • Er zijn nog voldoende huurauto’s beschikbaar die  tegen betaling aangeboden kunnen worden als vervangend vervoer.

Onze medewerkers staan voor u klaar om u -op een veilige manier voor beiden- zo snel mogelijk te helpen.