Id-3_Elektrisch_Rijden_header

Elektrisch rijden in de populaire Volkswagen ID.3

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden.

De Volkswagen ID.3: één van de meest populaire elektrische auto’s

Dat de VW ID.3 één van de meest populaire elektrische auto’s van dit jaar is, is niet voor niets. Elektrisch rijden in de ID.3 staat voor luxe, comfort, kracht en snelheid. De Volkswagen ID.3 is dan ook benoemd tot Elektrische Auto van het Jaar 2021. Ben je op zoek naar een compacte elektrische auto met een hoge actieradius én voor een scherpe prijs? Dan is dit model perfect. Lees verder en ontdek wat deze populaire elektrische Volkswagen te bieden heeft.

De kenmerken van de elektrische Volkswagen ID.3

Na de Kever en de Golf heeft Volkswagen opnieuw een opvallend design weten te creëren. De ID.3 mag gezien worden. Uiteraard profiteer je in deze elektrische auto van alle voordelen die je van een Volkswagen mag verwachten. Denk bijvoorbeeld aan voldoende actieradius (tot wel 550 kilometer!) en innovatieve features die autorijden nog gemakkelijker en veiliger maken.

Meer weten over deze populaire elektrische auto?

Ook met de ID.3 maak je gebruik van de fiscale voordelen van elektrisch rijden. Er is maar liefst €4.000,- milieupremie beschikbaar voor de VW ID.3. Daarnaast hebben we nog een aantal modellen op voorraad waarvoor 8% bijtelling geldt in plaats van 12%. Je kunt de Volkswagen ID.3 natuurlijk ook leasen in plaats van kopen. Muntstad biedt verschillende lease mogelijkheden, zodat er altijd een optie is die past bij jouw wensen en situatie.

Kracht en snelheid

De snelheid van de ID.3 zal je ook aangenaam verrassen. In de krachtigste uitvoering (150 kW/204 pk) accelereert de wagen van 0 tot 100 kilometer in slechts 7,3 seconden. Zonder schakelmomenten en zonder vertragingen. Pure kracht: ook dat biedt de ID.3!

Luxe en Populairste elektrische auto’s

Benieuwd welke andere modellen tot de meest populaire elektrische auto’s behoren? Bekijk dan ook eens de Volkswagen ID.4, de Škoda ENYAQ iV en de Audi e-tron modellen. Deze auto’s zijn allemaal 100% elektrisch, rijden zeer soepel en zijn voorzien van allerlei functionaliteiten die autorijden zeer prettig maken. Onze verkoopadviseurs vertellen je graag meer over de verschillende elektrische auto’s. Zo kun je gericht op zoek naar een model dat bij jou past.

De waarde met betrekking tot de actieradius is een indicatie gebaseerd op het grootste accupakket.  Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.