De Škoda ENYAQ iV bij Muntstad

Bekijk snel

Ongekend comfortabel én ongekend voordelig

De vraag naar de Škoda ENYAQ iV is overweldigend. En dat is niet voor niets: de Škoda ENYAQ maakt het namelijk mogelijk om voor een bescheiden prijs in een zeer comfortabele en ruime elektrische auto te rijden. Wil jij luxe én voordelig rijden in de 100% elektrische Škoda ENYAQ iV? Laat ons je dan adviseren online of in de showroom.

De voordelen van de Škoda ENYAQ iV

Grote actieradius van ruim 500 kilometer

De Škoda ENYAQ iV heeft een grote actieradius van ruim 500 kilometer. Dit in combinatie met de snellaad-mogelijkheid waarmee de accu in zo’n 30 minuten weer 80% vol is, maakt deze elektrische auto perfect voor het afleggen van lange afstanden.

Innovatief design

De Škoda ENYAQ iV mag gezien worden, zowel van binnen als van buiten. Het exterieur maakt indruk door het krachtige, dynamische design. Wat betreft de inrichting van het interieur zijn er diverse mogelijkheden om dit naar jouw persoonlijke smaak samen te stellen. 

Keuze uit verschillende uitvoeringen

De ENYAQ iV is straks verkrijgbaar in een groot aantal verschillende uitvoeringen. Je hebt de keuze uit twee aandrijflijnen, drie accuversies en vijf vermogensvarianten.

 

Škoda ENYAQ iV meest voordelige elektrische SUV voor Zakelijke Lease

De voordelige prijs maakt de Škoda ENYAQ iV ideaal voor duurzaam zakelijk rijden. Samen met de 12% bijtelling (tot € 40.000) maakt dit de Škoda ENYAQ iV perfect als auto van de zaak of als zakelijke leaseauto. Schaf je de auto liever zelf aan? Ook dan profiteer je bij Muntstad van enkele voordelen. Zo betaal je geen onderhoudskosten in de eerste 6 jaar en ontvang je belastingvoordelen en subsidies tot wel €6.000,-.

Benieuwd naar jouw ervaring in de Škoda ENYAQ iV?

Hoe je de Škoda ENYAQ iV zelf ervaart, ontdek je maar op één manier, namelijk door er zelf in te rijden. Vraag nu een gratis proefrit aan en ontdek het comfort en de ruimte van de Škoda ENYAQ iV.

Bekijk interieurvideo

Elegant en tijdloos

De Design Selection Loft biedt een modern en toch knus interieur. De elegante en tijdloze combinatie van grijs en zwart roept een harmonieus gevoel op. Gezinnen met kinderen zullen de duurzaamheid van het eenvoudig schoon te maken materiaal zeker waarderen.

Stijl en gebruiksgemak

Praktisch hoeft niet sober te betekenen. Decoratieve stiksels sieren ook de zitplaatsen achterin, die je kinderen of vrienden een gevoel van ultiem comfort geven.