Brede_Visual_SEAT_Mii_Electric

SEAT Mii Electric

100% elektrisch! Nu tijdelijk ook heel aantrekkelijk in Private lease

Je rijdt er zó mee weg.

Elektrisch rijden in een eigenzinnige auto met pit? Ontdek de SEAT Mii electric! Deze compacte, kleurrijke stadsauto rijd je nu met Private lease vanaf € 279 per maand inclusief € 2000 overheidssubsidie. Omdat ie volledig elektrisch is en volledig CO2-neutraal!  Kies je ervoor om de Mii electric zakelijk te rijden dan profiteer je bij Muntstad tijdelijk nog van 8% bijtelling. De Mii electric is gemaakt voor een mooie, schone toekomst. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan een offerte aan!

Profiteer van de overheidssubsidie op elektrisch rijden

Bij aanschaf van een elektrisch voertuig kan je profiteren van € 2000 overheidssubsidie per voertuig. De overheid heeft een subsidiepot samengesteld voor elektrische auto's van ruim €14,5 miljoen in 2021. Klik hier om de subsidie aan te vragen.

Een bereik van maar liefst 260 kilometer*

De Mii Electric maakt je leven makkelijk. De auto is snel en wendbaar, precies wat je nodig hebt in de stad. Optrekken? In 3,9 gaat ie van 0 tot 50 kilometer per uur. Met een volle accu rijd je tot wel 260 kilometer*. Opladen gaat lekker snel: na één uur** is ie weer klaar om te gaan! 

De Mii Electric brengt je overal naar toe

Dagelijkse ritten in de stad of rijden naar je vakantiebestemming? Op de Mii Electric kun je altijd rekenen. Want behalve compact is ie ook nog eens verrassend ruim. Met de achterbank omhoog is de kofferruimte 250 liter groot. Met de achterbank neergeklapt wordt de kofferruimte wel 923 liter. 

Rijd nu de auto voor de toekomst!

Rijden in de Mii electric geeft je een goed gevoel, want daardoor draag je bij aan een schonere toekomst. Daar komt nog eens bij dat rijden op elektriciteit goedkoper is dan rijden op brandstof. Wat vind je ervan? Zin in een kennismaking? 

Drive Mii app

Maak van je telefoon je eigen multimediasysteem. Bedien je media, navigatie en instellingen gemakkelijk via de speciale Drive Mii app.

Verkeersbord­herkenning

Mis nooit meer een verkeersbord. Je Mii scant ze en toont je de belangrijkste borden. Zeg maar doei tegen je snelheidsboetes.

Ruime kofferbak

Heb je de stoelen omhoog? Dan is de kofferbak 250 liter groot. Doe je de stoelen naar beneden, dan neemt de ruimte toe tot wel 923 liter.

* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uurtje voor 80% opgeladen. Bij een wisselstroomlader van 7,2 kW duurt dat ongeveer 4 uur.

*** Private lease tarief op basis van 48 maanden/10.000 km. Private lease tarief is inclusief € 2.000 aan overheidssubsidie.