Audi-etron-header

Rijd de Audi e-tron nu nog met 12% bijtelling en je voordeel kan oplopen tot € 9.540*

Vind uw ideale Audi e-tron bij Muntstad

De Audi e-tron staat voor elektrisch rijden in stijl. Dynamisch, elegant en sportief: het zijn allemaal kenmerken van de populaire Audi e-tron. Met diverse opties kunt u deze elektrische auto aanpassen aan uw smaak. En als u er snel bij bent, dan hebben we nog een aantal modellen met een bijtelling van 12% in plaats van 16%.

De voordelen van 2021 ook in 2022 op de Audi e-tron

 • Prijzen van 2021
  De prijzen van 2021 zijn nog steeds geldig. Profiteer hiermee van het voordeel op een nieuwe Audi e-tron.
   
 • Bijtelling van 2021
  Op de Audi e-tron (voorraad) geldt nog een 12% bijtelling. Dus niet de 16% bijtelling van 2022. Bespaar tot wel € 9.340!
   
 • Rijden in 2022
  Profiteer nu en rijdt in 2022 de Audi e-tron. Lease nu al een Audi e-tron 55 v.a. € 999 per maand**. Let op! De voorraad is beperkt dus wees er snel bij.

Kijk en vergelijk

In de showroom ziet u ook de nieuwe uitvoeringen van de andere Audi e-trons. Kijk en vergelijk: welk model past bij u, de huidige e-tron of de nieuwe e-tron Sportback? Over de verschillen en overeenkomsten informeren wij u graag. Eén overeenkomst is alvast de aantrekkelijke bijtelling van 12% voor alle Audi e-trons die uit voorraad leverbaar zijn. 

Voor welke e-tron ga jij?

In de showroom ziet u ook de nieuwe uitvoeringen van de andere Audi e-trons. Kijk en vergelijk: welk model past bij u, de huidige e-tron of de nieuwe e-tron Sportback? Over de verschillen en overeenkomsten informeren wij u graag. Eén overeenkomst is alvast de aantrekkelijke bijtelling van 12% voor alle Audi e-trons die uit voorraad leverbaar zijn. Dit komt neer op een voordeel tot € 9.540,-.*

In de Audi e-tron maken de details het verschil

De Audi e-tron kenmerkt zich door de vertrouwde designtaal van Audi, maar dan in een nieuw tijdperk: dat van elektrisch rijden. Zowel voor de binnen- als buitenkant geldt dat stijlbepalende details verduidelijken dat de Audi e-tron altijd elektrisch rijdt. Voorbeelden zijn de speciale dagrijverlichting en de elektrische kofferbak. Een absoluut hoogtepunt zijn de optionele Audi digitale buitenspiegels. 

Audi virtual mirrors

De digitale buitenspiegels zijn een technologisch unicum van deze elektrische auto. Uiteraard bieden ze ook praktische voordelen qua beeld en veiligheid. De camerabeelden worden digitaal bewerkt en op contrastrijke 7-inch oled-schermen van 1.200 x 800 pixels in het interieur getoond. De helderheid wordt automatisch aangepast. Bovendien kunt u met uw vingers de beelduitsnede verschuiven.

Audi e-tron zakelijk leasen

Muntstad biedt verschillende lease opties voor de Audi e-tron. Wij bieden graag een oplossing die naadloos aansluit op jouw behoeften. Lees hier meer over onze Lease mogelijkheden.

* Het voordeel (€ 9.540) is berekent op een Sportback S edition 55 ter waarde van € 104.704 op basis van een leasecontract met een looptijd van 60 maanden. Bruto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2021.
** Op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km.