Video verkoopadvies online

Digitale bereikbaarheid

Werkplaatsen zijn open en voor verkoop ben jij welkom in onze showrooms

Onze werkplaatsen blijven geopend. Een afspraak plannen voor onderhoud of reparatie kan eenvoudig via onze werkplaatsplanner. Heb je al een afspraak gepland? Geen probleem! Deze afspraak gaat gewoon door. Wil je jouw afspraak liever uitstellen? Neem dan contact met ons op. 

Wij mogen je ook weer ontvangen in onze showroom. Bij elke vestiging heten we je van harte welkom om kennis te maken met jouw perfecte auto.

Zakelijke dienstverlening

Wil je als bedrijf een afspraak maken in de showroom? Stuur ons dan een bericht en wij ontvangen je graag.

Ook digitaal staan we voor jou klaar

Om je ook op afstand zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij onze digitale bereikbaarheid verder uitgebreid. Onze verkoopadviseurs zitten dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur voor jou klaar en willen je met veel plezier via de telefoon of een videogesprek verder helpen. Daarnaast zijn we dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur via WhatsApp bereikbaar.

Videogesprek: Auto's configureren vanuit huis

Je bent je aan het oriënteren op een nieuwe auto en hebt daarover nog wat vragen. Ook dan zijn onze verkoopadviseurs op verschillende manieren digitaal bereikbaar om jou verder op weg te helpen. Bijvoorbeeld via een videogesprek. Door middel van een videogesprek kan je samen met onze verkoopadviseur jouw droomauto configureren en kan er op basis van jouw wensen een passende offerte gemaakt worden. Precies zoals je altijd van ons gewend bent, maar nu vanuit jouw luie stoel.

Private lease advies op maat

Een auto kopen of toch kiezen voor private lease? Voor beide opties valt iets te zeggen. En als je dan kiest voor private lease, voor welke looptijd kies je dan? En hoe zit het eigenlijk met het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden? Het is van belang dat jij je goed laat informeren over de mogelijkheden die private lease jou kan bieden. We staan je daarom graag digitaal te woord om samen met jou te kijken naar uw mogelijkheden. Hoe we dat doen? Simpel. Je vraagt een gesprek aan met onze verkoopadviseur en hij zal je uitgebreid informeren. Geheel vrijblijvend! 

Laat uw auto op afstand taxeren

Jij wilt weten wat jouw auto waard is en je bent van plan een auto bij Muntstad aan te schaffen? In twee simpele stappen vraag je geheel vrijblijvend een persoonlijk en gegarandeerd inruilvoorstel aan dat je binnen 4 uur van ons ontvangt.

Stap 1:  Maak foto's van jouw auto (zie afbeelding hiernaast).
Stap 2:  Vul onderstaand formulier in en stuur ons jouw informatie.

Kies bestand(en)

Onderhoud bij Muntstad

Onze werkplaatsen zijn ook open. Daarnaast kan je onderdelen voor jouw auto online bij ons bestellen. We hebben extra maatregelen genomen om rekening te houden met de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van stuur- en stoelhoezen en al onze medewerkers dragen handschoenen. Ook bij aflevering en inname van de auto wordt rekening gehouden met de minimale afstand en zullen wij je vragen om de sleutels op de balie te leggen en minimaal 1,5 meter afstand te bewaren. Wij vragen je ook om een mondkapje te dragen bij ons binnen.