Digitale bereikbaarheid tijdens het coronavirus

Ook digitaal staan we voor u klaar

Hoewel onze showrooms en werkplaatsen open zijn en we voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, kunnen wij ons voorstellen dat u liever niet de deur uit gaat. Om u ook op afstand van dienst te kunnen zijn bij al uw vragen over onze nieuwe en gebruikte auto's hebben wij onze digitale bereikbaarheid verder uitgebreid. Onze verkoopadviseurs zitten dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur voor u klaar en willen u met veel plezier via de telefoon of een videogesprek verder helpen. Daarnaast zijn we dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur via WhatsApp bereikbaar.

Videogesprek: Auto's configureren vanuit huis

U bent zich aan het oriënteren op een nieuwe auto en hebt daarover nog wat vragen. Ook dan zijn onze verkoopadviseurs op verschillende manieren digitaal bereikbaar om u verder op weg te helpen. Bijvoorbeeld via een videogesprek. Door middel van een videogesprek kunt u samen met onze verkoopadviseur uw droomauto configureren en kan er op basis van uw wensen een passende offerte gemaakt worden. Precies zoals u altijd van ons gewend bent, maar nu vanuit uw luie stoel.

Bekijk uw droomauto op afstand en plan een proefrit aan huis

U heeft uw droomauto gevonden in onze voorraad, maar u wilt de auto nog iets beter zien. Geen probleem! Onze verkoopadviseurs staan u graag digitaal te woord en nemen u mee op een virtuele tour rondom en in de auto van uw dromen. Heeft u een inruilauto? Ook dat is geen probleem. Onze verkoopadviseur heeft alle middelen om uw auto op afstand voor u te taxeren.

Bent u na de virtuele tour overtuigd dat dit uw droomauto is dan helpen wij u graag aan een proefrit aan huis. 

Private lease advies op maat, gewoon vanuit uw luie stoel

Een auto kopen of toch kiezen voor private lease? Voor beide opties valt iets te zeggen. En als u dan kiest voor private lease, voor welke looptijd kiest u dan? En hoe zit het eigenlijk met het aantal kilometers dat u verwacht te gaan rijden? Het is van belang dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden die private lease u kan bieden. We staan u daarom graag digitaal te woord om samen met u te kijken naar uw mogelijkheden. Hoe we dat doen? Simpel. U vraagt een gesprek aan met onze verkoopadviseur en hij zal u uitgebreid informeren. Geheel vrijblijvend! 

Laat uw auto op afstand taxeren

U wilt weten wat uw auto waard is en u bent van plan een auto bij Muntstad aan te schaffen? In twee simpele stappen vraagt u geheel vrijblijvend een persoonlijk en gegarandeerd inruilvoorstel aan dat u binnen 4 uur van ons ontvangt.

Stap 1:  Maak foto's van uw auto (zie afbeelding hiernaast).
Stap 2:  Vul onderstaand formulier in en stuur ons uw informatie.

Kies bestand(en)

Onderhoud bij Muntstad

Onze werkplaatsen zijn ook open. We hebben extra maatregelen genomen om rekening te houden met de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van stuur- en stoelhoezen en al onze medewerkers dragen handschoenen. Ook bij aflevering en inname van de auto wordt rekening gehouden met de minimale afstand en zullen wij u vragen om de sleutels op de balie te leggen en minimaal 1,5 meter afstand te bewaren.