Private lease de Audi A3 Black Edition vanaf € 419 p.m. op basis van 24 mnd/10.000km

Sportiviteit, stijl en comfort:

de Audi A3 heeft ’t helemaal! 

Misschien wilt u eerst het design van de nieuwe Audi A3 bewonderen, de 4e generatie van dit model. Begrijpelijk, want de fraaie, sportieve lijnen en de unieke koplampen mogen gezien worden. Het kan ook zijn dat u eerst informeert naar alle features en uitvoeringen. Logisch, want u zoekt de Audi A3 die perfect bij u past. Maar als wij een suggestie mogen doen: maak eerst de proefrit! Want die levert het ultieme bewijs dat de ontwerpers van Audi zichzelf weer hebben overtroffen. Stap snel in en ervaar dat de Audi A3  alle uitdagingen van deze tijd aankan.

Speciaal bij Muntstad: De Audi Black Edition

De Audi A3 Black Edition is  exclusief bij Muntstad verkrijgbaar.  De Black Edition is gebaseerd op de complete uitrusting van de Proline. Daarnaast hebben wij standaard de volgende zaken toegevoegd: 

  • 17” Lichtmetalen velgen
  • Zwarte Audi logo’s
  • Leverbaar in Briliant zwart of Ibis wit

Private lease deal Audi A3

Een mooie start van het nieuwe jaar? De Audi A3 heeft nu een mooie private lease deal! Private lease nu de Audi A3 Black Edition voor € 419 per maand op basis van 24 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Lekker flexibel en onbezorgd.

De nieuwe Audi A3 Limousine staat nu ook bij ons in de showroom. Anders dan bij de Sportback loopt de kenmerkende flanklijn van de A3 Limousine helemaal door tot in de achterbumper. Dit accentueert de lengte van de Limousine – 15 cm langer dan de Sportback – en maakt hem tot een elegante verschijning. Maak snel kennis!

Modernste communicatietechnieken

Neem plaats achter het stuur en voel het zitcomfort van de sportstoelen. Uw oog valt op het vernieuwde interieur met z’n sportieve uitstraling. Standaard heeft het een digitaal instrumentenpaneel, een 10,1 inch touchscreen, een multifunctioneel met leder bekleed bestuur, DAB+ radio en elektrisch verstelbare spiegels met verwarming. De connectiviteit, al of niet tegen meerprijs, is van topniveau met o.a. bluetooth, on board wifi en een navigatiesysteem met Google Earth-kaarten dat volledig is geïntegreerd in het MMI-bedieningssysteem.

Maakt u een proefrit in een S-tronic automaat? U zult blij zijn met het elektronische pookje: het is licht te bedienen en waarborgt optimale bewegingsvrijheid.

Rijden is genieten

Gaat u rijden in de stad, op de snelweg of op bochtige landweggetjes? Onder alle omstandigheden bent u met de nieuwe Audi A3 in uw element. Afhankelijk van de route en uw voorkeur kunt u met Audi Drive Select het rij karakter aanpassen: comfortabel, sportief of extra zuinig rijden. Met het Audi Drive Select menu kunt u ook een persoonlijke mix van instellingen maken. Nog een handige optie: u kunt de A3 ook zelf de optimale instellingen laten bepalen.

Nieuwe technologie voor nóg betere rijbeleving

De wendbaarheid van de nieuwe Audi A3 zal u aangenaam verrassen. Adaptieve demping, de nieuwe dempertechnologie, zorgt ervoor dat alle dempers zich voortdurend aanpassen aan de toestand van de weg, de rij-omstandigheden en uw wensen. Progressive steering is een innovatie die het rijcomfort nog verder verhoogt. Deze technologie zorgt bij grote stuurbewegingen voor een zeer directe besturing. Daardoor hoeft u in het stadsverkeer en bij het manoeuvreren minder kracht te gebruiken. Op bochtige wegen maakt progressive steering de wagen nog sportiever: er zijn minder stuuromwentelingen nodig en u voelt hoe de stuurbekrachtiging zich perfect aan de rijsnelheid aanpast.

Welke variant past bij jou?

Iedere bestuurder heeft eigen voorkeuren en wensen. Audi speelt daar uiteraard op in. De nieuwe Audi A3 is bijvoorbeeld al verkrijgbaar met een 1.5 TFSI benzinemotor (110 kW/150 pk), een 2.0 TDI (met 85 kW/116 pk of 110 kW/150 pk), een TFSI (81 kW/110 pk) en een tweede variant van de 1.5 TFSI met MHEV-technologie (mild hybride, 48V elektrisch systeem). Dit jaar volgen meer TFSI- en TDI-varianten, sommige ervan met quattro vierwielaandrijving. Plug-in hybrideversies en een CNG-uitvoering (aardgas) staan ook al op de planning!