De nieuwe SEAT Leon Hybride

NIEUW! De SEAT Leon FR PHEV (Hybride)

De Leon FR PHEV (Hybride) heeft het echt allemaal: een elektrische motor voor dagelijkse ritjes en een brandstofmotor voor al je avonturen. Op pad met je familie en vrienden en de nodige bagage? Laad maar in, de Leon kan het makkelijk aan. Meer kun je niet uit je rit halen.

Wat is een PHEV (Hybride)?

Elektrisch. Benzine. Meer power.

Met de nieuwe SEAT Leon FR PHEV (Hybride) kies je zelf of je elektrisch of op benzine rijdt of dat je beide energiebronnen tegelijk gebruikt. Rij tot 63 kilometer¹ op de elektrische motor, bespaar op je verbruikskosten en laad automatisch bij als je remt. Wil je je auto thuis of onderweg opladen? Dat kan gewoon door 'm aan je thuislader of een andere oplaadpaal te pluggen.

Nog meer ruimte in de SEAT Leon Sportstourer

Heeft u meer ruimte nodig, dan is de nieuwe Leon Sportstourer een mooie optie. Deze ruime variant van de Leon heeft een bagageruimte tot maar liefst 1.600 liter. Daarmee kun je alles meenemen op uw avonturen. 

Welke uitvoering u ook kiest; de nieuwe Leon verrast iedere kilometer. Altijd. Overal.

De nieuwe SEAT Leon en de Sportstourer zijn beide compleet nieuwe auto's, voorzien van de laatste technologie.

Qua design legt de nieuwe Leon de lat op alle fronten hoger. Wat denkt u van doorlopende LED verlichting aan de achterzijde. Qua interieur valt het nieuwe design op, in combinatie met het 10”touchscreen. Combineer dit met de digitale cockpit en u bent altijd de baas in de nieuwe Leon.

Wij geven u graag een digitale tour in en rondom de auto!

Nu tijdelijk € 750 extra inruilwaarde

Denkt u er over om uw huidige auto in te ruilen? Dan is dit het perfecte moment om in te stappen in de nieuwe SEAT Leon. U krijgt namelijk € 750 inruilpremie bovenop de inruilwaarde van uw huidige auto.*

Het exterieur van de SEAT Leon

Zo ziet onweerstaanbaar eruit. De nieuwe SEAT Leon heeft het. De vertrouwde succesformule met looks én een geweldig karakter. Stijlvol en sportiever dan vorige generaties. LED-verlichting aan de achterkant over de volle breedte. Spannende details, krachtig design. Verrassende contrasten; zacht en sterk, vloeiend en hoekig, ingetogen en gedurfd. De Leon geeft energie. Zelfs als u stil staat.

Rij heerlijk rond in de nieuwe SEAT Leon

Ook qua rijden heeft de nieuwe Leon een stap voorwaarts gemaakt. Slimme rij-assistenten zoals Lane Assist behouden de auto in zijn rijstrook, het Driver Alert System herkent vermoeidheid bij de bestuurder en het Hill Hold Control systeem maken het wegrijden op een helling tot een eenvoudige opdracht. Bovendien kunt u met de adaptieve onderstelregeling de nieuwe Leon aanpassen aan uw wensen en rijomstandigheden.  

De nieuwe Seat Leon is leverbaar met een breed aanbod aan benzine en diesel motoren. Later dit jaar komen er ook nog Hybride varianten bij.  

Interieur van de SEAT Leon

Het nieuwe interieur van de SEAT Leon, speciaal voor jou ontwikkeld. Nog digitaler, slimmer, mooier, groter en overzichtelijker. Het dashboard is iets naar de berijder gedraaid. Het effect? Nog beter zicht op het royale 10 inch touchscreen. Met alle opties direct binnen handbereik. LED-sfeerverlichting tijdens de rit? Zeg het maar. Kies uw kleur, dan komt u in de juiste stemming. Extra veilig: de LED’s zijn ook verbonden met sensoren aan de buitenzijde van de auto. Gevaarlijke situatie? De LED’s geven het aan.

Nog meer ruimte

Lichttechnologie van de bovenste plank

Stap in een nieuw tijdperk van geavanceerde lichttechnologie. Met standaard LED-koplampen en de doorlopende LED verlichting aan de achterzijde, valt u extra op in uw SEAT Leon. Het ambient lighting system zorgt in de auto voor de juiste sfeer én geeft lichtsignalen als er gevaar op de weg dreigt.