Onze showrooms zijn weer open voor bezoekers. Boek nu snel uw persoonlijke showroomafspraak.

Wij zijn geopend!

Loop gerust binnen

Vanuit Muntstad houden we de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Volgens de nieuwe maatregelen mogen wij weer zonder afspraak ontvangen in onze showrooms! Loop dus gerust binnen wanneer het u uitkomt en wij helpen u graag verder.

Wenst u liever een persoonlijke afspraak te maken in onze showroom? Dit kan via de onderstaande button:

Onze werkplaatsen

De werkplaatsen zijn geopend zodat u altijd een veilige en goed rijdende auto tot uw beschikking kan hebben. 

Heeft u een werkplaatsafspraak bij een van onze vestigingen? Dan kan deze doorgaan. Mocht uw afspraak onverhoopt niet door kunnen gaan dan zullen wij u dit telefonisch laten weten. U hoeft hiervoor zelf geen contact op te nemen.

Onderdelen nodig?

Heeft u Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA onderdelen nodig en u weet precies welke onderdelen u nodig heeft? Muntstad stelt u in de gelegenheid om verschillende onderdelen online te bestellen. Deze kunnen vervolgens makkelijk en veilig via iDeal betaald worden.

Liever online geholpen worden?

Hoewel onze showrooms en werkplaatsen open zijn, en we de nodige voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, kunnen wij ons voorstellen dat u in verband met de corona situatie liever de deur niet uit gaat. Ook in deze situatie willen wij er voor u zijn. Daarom bieden wij u online advies aan. 

Om u ook op afstand van dienst te kunnen zijn bij al uw vragen over onze nieuwe en gebruikte auto's hebben wij onze digitale bereikbaarheid verder uitgebreid. Onze verkoopadviseurs zitten dagelijks van 09.00 tot 18.00 uur voor u klaar en willen u met veel plezier via de telefoon of aan de hand een videogesprek verder helpen. Daarnaast zijn we dagelijks van 09.00 tot 21.00 uur via WhatsApp bereikbaar.