Business Center

20190408_Business_center-1200x557x.jpg

Muntstad mag zich, als één van vier dealers in Nederland, officieel gecertificeerd Business Center noemen. Met de Business Center formule is Muntstad in staat om de zakelijke klant optimaal van dienst te kunnen zijn door deze te begrijpen en passende oplossingen te bieden.

Totaaloplossing van zakelijke mobiliteit

De zakelijke klant kan bij het Business Center van Muntstad terecht voor advies en antwoorden op al zijn of haar mobiliteitsvraagstukken. Meedenken, helderheid verschaffen en de klant voorzien van de juiste mobiliteitoplossing en de daaraan gekoppelde service bieden zijn kernpunten in de Business Center aanpak. De extra kracht van de formule is het bundelen van de merken en diensten en deze vanuit één vast team in de markt zetten. Met deze kracht biedt Muntstad Business Center mobiliteitsoplossingen op het gebied van:

  • Financiering & Leasing
  • Flexibiliteit
  • Fiscaliteit
  • Duurzaamheid
  • Innovatie
  • Onderhoud & Zekerheid

Wij zijn u graag van dienst.

Zakelijk een auto kopen, huren, leasen, onderhouden of repararen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze mobiliteitsadviseurs. Zij nemen graag de tijd voor u tijdens een oriënterend gesprek bij u op kantoor om uw wensen en behoeften in kaart te brengen.

muntstad-lease_2.jpg

 

 

Uw partner in leasing.

Muntstad Lease redeneert altijd vanuit de klant. Wat zijn uw mobiliteitsbehoeften, hoe kunnen deze het beste worden ingevuld en hoe kunnen wij u daarbij het beste ondersteunen? De mogelijkheden die Muntstad Lease door jarenlange ervaring biedt, zijn altijd op maat gesneden. Of het nu gaat om één of meerdere personenauto's of bedrijfswagens, wij bieden u een leasevorm die naadloos aansluit op úw specifieke wensen en behoeften.

Alles over Muntstad Lease

 

 

 

Fleetsales

Bij het beheer van een wagenpark komt veel kijken. De afdeling Fleetsales van Muntstad Business Center adviseert en ondersteunt wagenparkbeheerders, waarbij wij het beheer deels of zelfs volledig uit handen nemen. Via uw contactpersoon bent u verzekerd van oplossingen die zijn toegespitst op uw specifieke situatie en wensen.

Alles over Fleetsales

 

muntstad-fleetsales.jpg