Bedrijfswagens onderhoud

Onderhoud aan uw Volkswagen Bedrijfswagen

Een Volkswagen Bedrijfswagen die in topconditie is? Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Voor onze service bent u vaak niet meer kwijt dan bij de gangbare garagehouder. Een goed onderhouden Volkswagen Bedrijfswagen levert u uiteindelijk lagere kosten en een hogere restwaarde op. Kiest u voor onderhoud bij Muntstad in Utrecht (De Meern), Zeist, Nieuwegein of Maarssen, dan weet u zeker dat uw Volkswagen Bedrijfswagen in goede handen is!

Meer informatie

Service op locatie.

Als ondernemer of wagenparkbeheerder wilt u dat uw bedrijfswagens zoveel mogelijk in beweging blijven. En dat u dus zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het onderhoud van uw wagenpark. Muntstad begrijpt dat als geen ander.

Meer informatie

Volkswagen Bedrijfswagens APK

Uw Volkswagen Bedrijfswagen moet verplicht de Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Bij Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens is de APK gratis in combinatie met periodiek groot onderhoud. Geen onderhoud nodig? U kunt uw Volkswagen Bedrijfswagen ook alleen laten keuren voor € 25.

Meer informatie

Laadkleppen Periodiek Keuring

Laat uw laadklep jaarlijks keuren en onderhouden bij Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens! Zo bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de vereisten van de Arbowet met betrekking tot de veiligheid van uw medewerkers.

Meer informatie

Economy Service

Speciaal voor Volkswagen bedrijfswagens die al wat langer meegaan introduceert Muntstad Economy Service. U profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparatie, 100% Volkswagen kwaliteit en mét volwaardige garantie. Daarmee bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten.

Meer informatie

Toe aan nieuwe banden?

Hoe betrouwbaar uw Volkswagen Bedrijfswagen ook is, de banden van uw auto slijten. Versleten banden zijn niet alleen oncomfortabel maar ook onveilig. Neemt u daarom geen enkel risico, laat uw banden checken bij Muntstad.

Meer informatie

Volkswagen Bedrijfswagens aircoservice

Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Met airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig. Muntstad biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw Volkswagen Bedrijfswagen.

Meer informatie

Kleine reparaties direct klaar

Mankeert uw Volkswagen Bedrijfswagen iets, dan wilt u dat uiteraard snel opgelost hebben. Daarom biedt Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens u Express Service. U kunt hierbij denken aan kleine reparaties als het vervangen van een defect achterlicht, het repareren van een lekkende uitlaat, maar ook het vervangen van een band valt onder deze service. Neemt de reparatie minder dan een uur in beslag? Dan repareren wij uw auto direct, terwijl u geniet van een kop koffie in onze lounge.

Meer informatie

Service Beloften

7 Servicebeloften waar u ons aan kunt houden. Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op Service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat een servicebeurt soms niet goed uit komt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibe...

Meer informatie

Bedrijfswagen checks

Maak gebruik van voordelige Volkswagen bedrijfswagen checks. Met de Volkswagen checks wordt uw Bedrijfswagen klaargestoomd voor alle jaargetijden. Op deze pagina vindt u alle actuele Volkswagen bedrijfswagen checks.

Meer informatie

Schadeherstel

Schade is nooit leuk en komt altijd onverwachts. Heeft u schade aan uw Volkswagen Bedrijfswagen? Voor schadeherstel kunt u terecht bij Muntstad Schadeherstel in Utrecht: uw professionele partij in geval van schade.

Meer informatie

Ruitreparatie

Een sterretje in de voorruit? Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens. Een kleine ruitschade kunnen wij vaak goed repareren met een speciale hars. Maar ook als u een beschadigde ruit moet laten vervangen, bent u bij Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens aan het juiste adres.

Meer informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice

Bij elke Volkswagen Bedrijfswagen zorgen wij voor uw mobiliteit in de meest uitgebreide vorm. Wij zorgen voor allerlei belangrijke zaken, zodat u zich alleen maar hoeft te concentreren op uw werk.

Meer informatie

Volkswagen Bedrijfswagens diefstalpreventie

Wij helpen u met extra beveiliging van uw auto. Tijdelijk is het Volkswagen Bedrijfswagens diefstal basispakket extra scherp geprijsd. Zo wordt uw Bedrijfswagen al voorzien van een diefstal basispakket voor slechts € 9,95. Tevens is er een Pro en een Pro Plus pakket.

Meer informatie

Aardgastankinspectie

Bent u de trotse bezitter van een Volkswagen Bedrijfswagen die aangedreven wordt door CNG (aardgas)? Dan kunt u gewoon bij Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens terecht voor de Aardgastankinspectie. Zodra uw tank is goedgekeurd, krijgt uw Bedrijfswagen een wettelijk verplichte inspectiesticker. De controle kost €197,30 en de meerprijs per tank bedraagt €129,50 per stuk.

Meer informatie

Mijn Volkswagen bedrijfswagen App

De Mijn Volkswagen bedrijfswagen App biedt u een duidelijk overzicht van al uw gemaakte ritten. Data is 100% nauwkeurig. U weet precies of een rit privé, woon-werk of zakelijk was. Inclusief afstand, tijd, gemiddelde snelheid en de gereden route. Uw ritregistratie wordt dus makkelijker dan ooit.

Meer informatie

Onderhoudsprijzen Volkswagen Bedrijfswagens

Bij uw Volkswagen Bedrijfswagen draait alles om betrouwbaarheid, zekerheid en kwaliteit. Maar ook om duidelijkheid. Daarom betaalt u bij Muntstad altijd vaste lage onderhoudsprijzen voor uw Volkswagen Bedrijfswagen.

Meer informatie