https://axynoohcto.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:muntstad-nl/01/inbouw-centrum-utrecht-whelen-header.jpg?v=1-0

Verlichting in en op de bedrijfswagen

Voor de verlichting in en op de bedrijfswagen leveren en installeren wij Whelen producten. Deze producten kenmerken zich door jarenlange lichtintensiteit, lange levensduur door goede warmtehuishouding en geen verkleuring dankzij unieke hardcoating. Er zijn veel varianten mogelijk, van primaire signalering zoals zwaailampen tot interieurverlichting of werkverlichting. 

 

Het is van groot belang dat in en rondom het voertuig veilig gewerkt kan worden. Aangezien er ook veel in de avond of 's nachts gewerkt wordt, is goede verlichting onmisbaar. 

Interieurverlichting

Naast de buitenverlichting is interieurverlichting ook zeer belangrijk om alles te kunnen vinden en zelfs in de bedrijfswagen te kunnen werken. Er zijn zowel mogelijkheden voor verlichting aan het plafond als aan de bedrijfswageninrichting. Graag horen wij jouw wensen waar na wij een plan op maat kunnen maken. 

Werkverlichting

Deze lampen zorgen voor licht in en rondom de bedrijfswagen waardoor om de bedrijfswagen gewerkt kan worden.  Zo profiteer je altijd van optimaal zicht, ook na zonsondergang.

Primaire signalering

Onder primaire signalering wordt verlichting op het dak verstaan. Verschillende soorten zwaailampen, lichtbalken en daksets voor auto's en bedrijfswagens zijn verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bedrijfswageninrichting Utrecht installeert deze verlichting ook. 

Vraag hier een vrijblijvende offerte op