https://axynoohcto.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:muntstad-nl/02/inbouw-centrum-utrecht-aluca-boxxen-header.jpg?v=1-0

Jouw voorwerpen overzichtelijk opbergen door BOXXen

Tijdens een klus op locatie moet het gereedschap en de materialen snel gevonden kunnen worden. Op deze manier kan er zo efficiënt mogelijk gewerkt worden. Daarnaast moeten alle materialen ook voorradig zijn. Het BOXXen systeem van Aluca helpt hierbij.

Overzicht in de bedrijfswagen

De verschillende varianten en de accessoires zorgen dat voorwerpen in jouw bedrijfswagen overzichtelijk opgeborgen kunnen worden. Bij het gebruik van het BOXXen syteem zijn alle opgeslagen spullen in de bedrijfswagen dus makkelijk terug te vinden. Dit bespaart veel zoektijd. 

Geen voorraadtekorten meer

Door het goed inrichten van de lades en systemen door middel van het BOXXen systeem valt een lage voorraad verbruiksmaterialen direct op. Hierdoor kan dit vooraf aangevuld worden, waardoor er geen tekorten tijdens een klus zijn.

Combineren met Dimension2 onderladensysteem en de kasten van System Aluca

Het Aluca BOXXen systeem is uitstekend te combineren met het Aluca Dimension2 onderladensysteem en System Aluca. Op deze manier is een maatwerk inrichting te creëren die voldoet aan de hoogste eisen omtrent veiligheid en tevens voorziet in een besparing van brandstof door het lichtgewicht.

Vraag hier een vrijblijvende offerte op