De 100% elektrische ID.3

Ontdek de voordelen van elektrisch rijden.

Alle voordelen van elektrisch rijden

Speciaal voor jou zetten we alle voordelen van het elektrisch rijden in de ID.3 op een rij:

  • Geen wegenbelasting en BPM (tot 2025);
  • Onderhoudskosten de eerste zes jaar gratis;
  • Goedkoop rijden. Je hebt voor een 15 euro een volle accu bij een openbaar laadpunt;
  • Ongeëvenaard comfortabel door het ontbreken van motorgeluid;
  • Goed voor het milieu. Je rijd CO2 neutraal;
  • Altijd de beste parkeerplaats. Ook dichtbij de ingang;
  • Nu nog een aantal modellen met 8% bijtelling.

Compleet nieuw én toch vertrouwd: dat is de ID.3. Hij heeft een uniek design, is 100% elektrisch én past perfect bij de iconische vormgeving van de Kever en de Golf. Hij biedt ook alle voordelen die je van een Volkswagen mag verwachten. Zoals voldoende actieradius én slimme features die autorijden nog gemakkelijker en veiliger maken. Muntstad stelt ‘m aan je voor. Bij Muntstad hebben wij nog enkele 1st edition modellen beschikbaar. Zo beschik je over een zeer complete ID.3 waarmee je dit jaar nog kan rijden. 

Eropuit met de ID.3!

Goed om alvast te weten: de ID.3 biedt ruimte aan 5 mensen en heeft een grote actieradius. Afhankelijk van de uitvoering is met één acculading zelfs 550 kilometer haalbaar! Bovendien is de ID.3 niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie is volledig Co2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de Co2 die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk de onderdelen van de auto. De accu is voor maar liefst 97% te hergebruiken.  De ID.3 maakt het mogelijk! 

Kracht en snelheid

De snelheid van de ID.3 zal je ook aangenaam verrassen. In de krachtigste uitvoering (150 kW/204 pk) accelereert de wagen van 0 tot 100 kilometer in slechts 7,3 seconden. Zonder schakelmomenten en zonder vertragingen. Pure kracht: ook dat biedt de ID.3!

Luxe en comfort

Qua uitrusting zit je met de ID.3 ook helemaal goed. De ID.3 is standaard voorzien van het comfort dat je van Volkswagen gewend bent. Je kunt zelfs aantrekkelijke features toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Play & Pauze pedalen en een bijzonder welkom op het scherm?

De waarde met betrekking tot de actieradius is een indicatie gebaseerd op het grootste accupakket.  Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.