De nieuwe Volkswagen ID.3

100% elektrisch en 100% Volkswagen

Compleet nieuw én toch vertrouwd: dat is de ID.3. Hij heeft een uniek design, is 100% elektrisch én past perfect bij de iconische vormgeving van de Kever en de Golf. Hij biedt ook alle voordelen die je van een Volkswagen mag verwachten. Zoals voldoende actieradius én slimme features die autorijden nog gemakkelijker en veiliger maken. Muntstad stelt ‘m alvast aan je voor. Bij Muntstad hebben wij nog enkele 1st edition modellen beschikbaar. Zo beschik je over een zeer complete ID.3 waarmee je dit jaar nog kan rijden. Vanaf september zal de nieuwe ID.3 in onze showroom staan. 

Eropuit met de ID.3!

Goed om alvast te weten: de ID.3 biedt ruimte aan 5 mensen en heeft een grote actieradius. Afhankelijk van de uitvoering is met één acculading zelfs 550 kilometer haalbaar! Bovendien is de ID.3 niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie is volledig Co2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de Co2 die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk de onderdelen van de auto. De accu is voor maar liefst 97% te hergebruiken.  De ID.3 maakt het mogelijk! 

Kracht en snelheid

De snelheid van de ID.3 zal je ook aangenaam verrassen. In de krachtigste uitvoering (150 kW/204 pk) accelereert de wagen van 0 tot 100 kilometer in slechts 7,3 seconden. Zonder schakelmomenten en zonder vertragingen. Pure kracht: ook dat biedt de ID.3!

Luxe en comfort

Qua uitrusting zit je met de ID.3 ook helemaal goed. De ID.3 is standaard voorzien van het comfort dat je van Volkswagen gewend bent. Je kunt zelfs aantrekkelijke features toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Play & Pauze pedalen en een bijzonder welkom op het scherm?

Diverse kleuren en accessoires

De ID.3 is leverbaar in diverse kleuren, waaronder Gletscher White, Moonstone Grey, Makena Turquoise en Mangan Grey. Daarnaast kun je kiezen uit diverse accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale fietsendrager, of een interieur beschermingpakket die je ID.3 nog beter schoon houden. Alle mogelijkheden vind je in de accessoire brochure.

Shuttel: toegang tot 100.000 laadpalen in Europa

Als je duurzaam en schoon wilt rijden én probleemloos kilometers wilt maken, is de ID.3 de perfecte auto. Over oplaadmogelijkheden hoef je je bovendien nooit zorgen te maken, want bij Muntstad kun je de ID.3 mét complete ‘energievoorziening’ aanschaffen!    

Een eigen laadpaal voor het huis? Muntstad regelt ‘m graag voor je, met daarbij een complete laadoplossing: de Shuttel. Met deze laadpas in de vorm van een sleutelhanger

  • start je het laden van je ID.3;
  • kun je terecht bij 100.000 laadpalen in Europa;
  • kies je de betalingsvorm die bij je past: standaard laden (betalen per kWh) of laadabonnement 
    (vast bedrag per maand op basis van verwachte kilometers);

De Shuttel laadpas biedt je ook nog eens diverse handige mobiliteitsopties, zoals:

  • OV
  • OV-fiets
  • parkeren
  • ritregistratie

Daardoor kun je met de ID.3 en de Shuttel op elk traject de voor jou optimale duurzame vervoersoplossing kiezen!

*De vanafprijs van de ID.3 1ST is € 37.990,-. De vanafprijs van de ID.3 is € 30.000,- (let op: deze prijsindicatie is gebaseerd op de Duitse prijsstelling).

**De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Zakelijke lease is gebaseerd op 60 maanden en 10.000 km p/j.