Audi Sport

Muntstad. Officieel & exclusief Audi Sport dealer van Midden Nederland.

Muntstad Audi Utrecht behoort tot het selecte gezelschap Audi Sport-dealers. Als één van de vier Audi Sport dealers in Nederland kunt u bij ons de nieuwe Audi R8 en Audi RS-versies bezichtigen én ervaren. Bovendien kunt u in onze showroom in Utrecht een ultieme Audi Sport beleving opdoen. Onze speciaal opgeleide Audi Sport experts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over Audi’s high-performance modellen.

2,5-liter TFSI-motor

De 2.5 TFSI-motor heeft de turbopower die ooit de oer-quattro aan zijn overwinningen hielp. Nu technologisch verfijnd tot een krachtbron waarvan ook de vakmensen onder de indruk zijn, getuige de prestigieuze "Engine of the Year" award in 2010, 2011 en 2012.

RS-sportonderstel plus met Dynamic Ride Control (DRC)

Uw Audi leest de weg op de millimeter. Het sportonderstel met Dynamic Ride Control (DRC), exclusief voor de RS-modellen, minimaliseert hydraulisch kantel- en duikbewegingen. Op snelwegen en stuurmanswegen is het bochtgedrag altijd vertrouwwekkend precies.

Schaalstoelen. Bescherming tegen G-krachten.

Ervaar de acceleratie in de geruststelling dat alles onder controle is. In lange doorlopers en korte bochten houden de schaalstoelen u stevig op uw plek. Ze hebben zich bewezen onder zware raceomstandigheden en zijn voor serieproductie verfijnd met exclusieve materialen.

Keramische remmen. Tegenpartij voor de krachtige acceleratie.

Geniet van de acceleratie, want de remmen kunnen alles aan. De remschijven zijn thermal shock-bestendig dankzij keramisch komposietmateriaal met diamantachtige kristalstructuur. Ze werken betrouwbaar, ook onder zware belasting, wegen minder en gaan lang mee.