audi onderhoud muntstad

Onderhoud aan uw Audi

Uw fraaie Audi wilt u uiteraard ook in optimale conditie houden. De vakkundige mensen in onze werkplaats staan u graag bij met reparaties en de periodieke onderhoudsbeurten. 

Aan de hand van de gegevens van uw Audi, kunnen we bovendien vooraf een goede prijsindicatie geven. Zo weet u welke werkzaamheden u mag verwachten en waar u aan toe bent. Ook voor een onderhoudsbeurt gaat u naar onze Audi vestiging in Utrecht (De Meern). 

Audi Direct Aanname

Omdat er niets vervelender is dan achteraf verrast worden met hoge kosten, biedt Muntstad Audi u de Audi Direct Aanname aan. 

Aan de hand van een checklist controleert één van onze Service Adviseurs in uw bijzijn voorafgaand aan de onderhoudsbeurt de aandachtspunten. Vervolgens bespreekt u wat de prijs van het onderhoud wordt. Vóóraf, dus de offerte is gelijk aan de factuur. 

Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt uw Service Adviseur u direct om dit te bespreken. Indien u gebruik wilt maken van deze service, geef dit dan aan bij het maken van een werkplaatsafspraak.

Audi Express Service

Een storing of een klein defect aan uw Audi? Koplamp of achterlicht vervangen, een storingslampje dat brandt of bijvoorbeeld een lekke band? Kom gerust langs zonder afspraak. Wij helpen u direct weer veilig op weg dankzij onze Express Service. Neemt de reparatie langer dan een uur in beslag? Dan maken we graag een vervolgafspraak.

  • Kleine problemen snel en vakkundig verholpen
  • Zonder afspraak
  • U weet direct hoeveel de reparatie kost
  • Klaar terwijl u wacht