https://axynoohcto.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/muntstad-nl/09/2006-audi-actie-zomercheck-01.jpg?v=1-0

Audi Zomercheck

De zomer naar uw hand zetten

Ontspannen de zomer tegemoet

Ga ontspannen de zomer in met de Audi zomercheck. Voor slechts € 20 controleren wij uw Audi zorgvuldig op 17 essentiële punten zoals de remmen, banden, verlichting, airco en vloeistoffen.

Na de Audi zomercheck weet u precies hoe uw auto er technisch voor staat en heeft u inzicht in mogelijk toekomstig onderhoud of reparaties.

Audi zomercheck met Audi luchtverfrisser cadeau

Laat u een Audi zomercheck voor € 20 uitvoeren, dan krijgt u tijdelijk een Audi luchtverfrisser cadeau. De Audi luchtverfrisser heeft een waarde van € 17,95 en is navulbaar.

Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2020 of zolang de voorraad strekt.

Navigatie update

Ga zonder omwegen op uw doel af.

In combinatie met een airco- of reguliere onderhoudsbeurt kost een update van uw navigatie geen € 199,- maar slechts € 99,-.

https://axynoohcto.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/muntstad-nl/04/2006-audi-actie-zomercheck-03.jpg?v=1-0

Audi Fietsendrager

Audi Fietsendrager van € 599,- voor € 499,-

Geschikt voor 2 fietsen (ook elektrische fietsen) 
Kantelbaar en opvouwbaar

Onderhoudsproducten

Audi heeft met alle kennis over het juiste onderhoud verschillende producten ontwikkeld. Bijvoorbeeld speciaal velgenreinigingsset, maar ook een cabrio car care set of een complete tas met verzorgingsproducten inclusief bijbehorende microvezeldoeken en sponzen.

Door uw auto goed en met de juiste producten te onderhouden, kunt u nog lang blijven genieten van de schoonheid van uw Audi.