Een adrenalinekick en gebruiksgemak gaan prima samen.

Rechte stukken en scherpe bochten en een auto die deze uitdagingen met soevereine power aanneemt. Dat er het RS-logo op prijkt, is een aanwijzing voor techniek die zich onder zware race-omstandigheden heeft bewezen. En voor al dat moois zijn geen compromissen nodig op het vlak van dagelijkse bruikbaarheid.

Lees minder Lees meer

Het motorvermogen gaat rechtstreeks naar de weg.

De quattro® permanente vierwielaandrijving met zelfsperrend kroonwiel-middendifferentieel verdeelt het vermogen 40:60 over de voor- en achterwielen. Met het optionele sportdifferentieel zijn beide achterwielen individueel aan te drijven. Het RS sportonderstel plus met Dynamic Ride Control (DRC) zorgt voor een perfecte wegligging, ook op een slecht onderhouden weg.

Terughoudendheid overbodig: maak elke dag een stuk sportiever.

De RS 4 Avant belichaamt de fusie van praktische gebruiksmogelijkheden met rijdynamiek. En dat zonder compromissen. Deze auto levert de prestaties van een sportwagen en optische details verraden zijn bijzondere karakter: de luchtinlaten voor de motorbeademing, de dikke spatborden en de opvallende diffuser en RS-dakspoiler.

De Audi RS4 Avant. Compromisloos. gebaseerd op harde feiten.

Sportiviteit en functionaliteit perfect gecombineerd. De nieuwe Audi RS 4 Avant.

Maak kennis met de vierde generatie Audi RS 4 Avant. Een hoog vermogen en topprestaties gaan moeiteloos samen met een ruim interieur en praktische gebruikseigenschappen. Als bonus is er nog de RS-uitstraling met honingraat Audi Singleframe-grille, uitgebouwde spatborden en grote, ovale uitlaten. Deze auto is door en door sportief en hij kan ook fluitend overweg met alle gewone taken die hem elke dag worden opgelegd.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u nú in voor onze nieuwsbrief boordevol informatie, acties en de nieuwste updates van onze Audi Sport afdeling!

Contact Offerte aanvragen

 • "De high performance modellen van Audi Sport dien je met eigen ogen te ervaren. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en perfectie; daar draait het voor mij om. Ik heet u graag welkom in onze Audi Sport belevingswereld in Utrecht. "

  Menkes Fokkema

  Audi Sport expert (Sales)
  Locatie: De Meern

 • "Het Audi Sport bloed stroomt door mijn aderen. Mijn Audi Sport enthousiasme probeer ik door persoonlijke aandacht en Audi driving experiences op onze community over te brengen."

  Rens Kolkman

  Audi Sport expert (Sales)
  Locatie: De Meern

 • "Met onze Audi Sport modellen prikkelen wij uw zintuigen. Ons enthousiaste team staat voor u klaar om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen en u optimaal van dienst te zijn. "

  Remy Terranea

  Audi Sport expert (Service)
  Locatie: De Meern