Audi TT RS

Ultiem sportief

De Audi TT RS Coupé en Roadster dagen u uit!

  • Kopen v.a.

    € 103.470,-

  • Private lease v.a.

    € 1.399,-*

  • Bijtelling

    22 %

Ultiem sportief

De Audi TT is al decennialang een begrip als het gaat om sportiviteit, dynamiek en design. Maak kennis met de toppers van de nieuwste generatie: de Audi TT RS Coupé en Roadster. Geniet van de sportieve looks, voel de perfecte wegligging en luister naar het bijzondere geluid van de unieke TT-motor …

De ‘sound of power’ van de Audi TT RS

De veelvuldig bekroonde motor van de Audi TT RS heeft een bijzondere ontstekingsvolgorde: 1-2-4-5-3. Dat geeft deze auto’s hun karakteristieke geluid. Bij dat geluid komen de krachtige prestaties van de 2.5 vijfcilinder TFSI-motor: accelereren van 0 tot 100 km/h duurt bij de Roadster 3,9 seconden. De Coupé is nog iets sneller: 3,7 seconden. De topsnelheid? 250 km/h of (optioneel) 280 km/h!

De Audi TT RS heeft standaard 7-traps S tronic en quattro permanente vierwielaandrijving met speciale TT RS-regeling. Diverse technologieën zorgen er daarbij voor dat u deze sportauto probleemloos onder controle houdt. Tijdens de rit en tijdens het remmen.

Krachtig, snel en dynamisch

Vermogen

294 kW (400pk)

Acceleratie

3,7s (0-100 km/h)

Koppel

480 Nm (2.250-5.850 toeren)

Het uiterlijk van de TT RS: sportief en representatief

Standaard hebben beide versies van de Audi TT RS al een exterieur dat garant staat voor bewonderende (en jaloerse) blikken. Maar zoals het een echte Audi betaamt, laten deze beauty’s zich op diverse manieren nóg mooier, sportiever en persoonlijker maken.

De basis is al erg sportief. Zo hebben de auto’s aan de voorzijde de Audi Singleframe met honingraatpatroon en aan de achterzijde ovale RS-uitlaten. Nóg zo’n sportief en opvallend detail zijn de brede dorpels.

 De Audi TT RS Roadster heeft een fraaie softtop die u met één druk op de knop in tien seconden opent.

 Eén van de manieren om uw Audi TT RS mooier én veiliger te maken, is de verlichting. Zo zijn er de innovatief vormgegeven Audi matrix-oled-achterlichten en de koplampen met matrix-led-technologie. U hoeft zelf niet meer te kiezen voor dim- of grootlicht. Dat doen deze lampen volledig automatisch!

Optimaal genieten in uw Audi TT RS

Ook het geluid binnen in de Audi TT RS is bijzonder. Standaard hebben de Coupé en de Roadster al een topkwaliteit geluidsinstallatie, maar als u kiest voor het Bang & Olufsen Sound System wordt het helemaal genieten. Dit systeem heeft maar liefst twaalf luidsprekers en een versterker van 680 watt!

 Natuurlijk gaat de techniek in het interieur nog veel verder. Zo heeft de Audi TT RS standaard de Audi virtual cockpot, waarop u onder meer de G-kracht kunt zien. Daarnaast kunt u kiezen voor ‘MMI navigatie plus’, een systeem dat zelfs met handschriftherkenning werkt.

 De bijzondere styling van het interieur maakt het plaatje compleet. Met onder meer rvs pedalen en RS-logo’s op de verlichte instaplijsten zijn deze modellen het predicaat RS meer dan waard.

Audi exclusive: helemaal úw auto

Het summum van ‘custom made’ is Audi exclusive. Van bijzonder leder tot individuele laktinten en speciale interieurpanelen: alles wordt precies volgens uw wensen geleverd!

De prijs van de Audi TT RS

De Audi TT RS Coupé is verkrijgbaar vanaf € 103470,-.

Lease vanaf € 1399 per maand.

De Audi TT RS Roadster is verkrijgbaar vanaf € 106470,-.

Lease vanaf € 1609 per maand.

 

 


 

Audi TT RS Coupé en Roadster