Audi bandenservice

audi-tijdelijk-25-procent-op-alle-banden.jpg

Hoe betrouwbaar uw Audi ook is, de banden van uw auto slijten. Versleten banden zijn niet alleen oncomfortabel maar ook onveilig. Neemt u daarom geen enkel risico, laat uw banden controleren bij Muntstad. Nieuwe banden nodig? Wij hebben een ruime selectie all-season, winter- en zomerbanden die extra comfortabel zijn geprijsd.

 


Let op!

Tijdelijk ontvangt u 25% korting op alle losse winter- en zomerbanden!*

 

     

Bandenservice Muntstad Audi

audi-zomerbanden-muntstad.png

 

Zomerbanden

Goede zomerbanden zijn belangrijk om veilig en comfortabel te rijden. Zijn uw zomerbanden aan vervanging toe? Wij hebben altijd een passend aanbod voor u.

winterbanden-audi-muntstad.png

 

Winterbanden

Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius bewijzen winterbanden al hun nut. Dankzij hun specifieke profiel en rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor aanzienlijk meer grip onder winterse omstandigheden.

 

Nieuwe banden?

Op zoek naar nieuwe zomer- of winterbanden? Wij luisteren graag naar uw wensen en zullen hier een passend voorstel naar maken. Onderaan de pagina kunt u een offerteformulier invullen.

Liever telefonisch contact? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Audi-banden-wissel-muntstad.png

 

Bandenwissel

Wissel uw winterbanden voor zomerbanden. De kosten voor de wissel van uw wielenset bedragen € 39,-. Voor het monteren en balanceren van losse banden rekenen wij € 89,-.

audi-banden-opslag-muntstad.png

 

Bandenopslag

Geen ruimte om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Maak dan gebruik van ons bandenhotel. Wanneer u uw bandenwissel bij ons laat uitvoeren, slaan wij voor slechts € 44,- per half jaar de banden voor u op.

 

Bandenwissel plannen?

Hiervoor maakt u online eenvoudig via de onderstaande button een afspraak. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Bandenwissel plannen

* Geldt voor de merken Continental, Uniroyal en Semperit. 

Vraag een offerte aan voor nieuwe banden!