Audi A1 inruilpremie

20190807-Audi_A1_inruilpremie-landingspagina-hdr-3.jpg

De nieuwe Audi A1 Sportback

De nieuwe Audi A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto’s. Met zijn karakteristieke, vlotte design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is op de bestuurder gericht, de vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren. De A1 Sportback heeft dan ook het sportiefste interieur in zijn klasse. Bovendien is hij leverbaar met infotainment en elektronische assistentiesystemen uit veel duurdere auto’s en is ook de connectiviteit bijzonder goed voor elkaar. Een sportieve auto, vol met karakter en nu met een inruilpremie die kan oplopen tot € 2.500*. Of private lease al vanaf € 299 per maand*. 

Altijd een uitvoering die bij je past

Door de vele kleurmogelijkheden en uitvoeringen is er altijd een Audi A1 die bij je past. Of u nu in de stad rijdt of verder weg gaat voor een short break – de krachtige motoren voor de nieuwe Audi A1 Sportback dragen bij aan het rijplezier. U heeft keuze uit efficiënte benzinekrachtbronnen met minimaal 70 kW/95 pk en maximaal 147 kW/200 pk. De nieuwe Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen. Daarbij is de A1 Sportback duidelijk ruimer geworden, wat comfortverhogend is voor bestuurder, voorpassagier en achterinzittenden. Ondanks de compacte buitenmaten en de sportieve daklijn genieten volwassenen achterin van veel hoofd- en beenruimte.

De Audi A1 Sportback Private lease edition vanaf € 299 p/m

Tijdelijk is er een gelimiteerde private lease edition van de Audi A1 Sportback beschikbaar. Wees wel snel want er zijn er maar 100 beschikbaar. Deze speciale uitvoering betreft een A1 Sportback Basic met o.a. airconditioning, lichtmetalen velgen en smart phone interface. 

 

 

* Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.