Volkswagen APK

Uw Volkswagen moet verplicht de Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Bij Muntstad is de APK altijd gratis in combinatie met periodiek groot onderhoud. Zo kunt u weer veilig en zorgeloos op weg! Geen onderhoud nodig? U kunt uiteraard ook uw Volkswagen alleen laten keuren voor € 25. Wij verzorgen de APK keuring voor uw Volkswagen in De Meern, Zeist, Nieuwegein en Maarssen.

 

 

Gratis APK in combinatie met groot onderhoud

Wanneer u de APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt laat uitvoeren dan is de APK geheel gratis. U betaalt dan alleen de wettelijk afmeldkosten van € 4,40. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

 

gratis-apk-volkswagen-muntstad.png

 

Werkplaatsafspraak maken

Is uw Volkswagen toe aan een keuring? Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken

Volkswagen-APK--Muntstad.jpg

 

Wettelijk verplicht

De APK is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw Volkswagen voor de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof.

Volkswagen-Olie-Peilen-Muntstad.jpg

 

APK is all-inclusief

De APK is inclusief EOBD scan, 4-gas meting, roetmeting, afmeldkosten en BTW, maar exclusief extra kosten die voortkomen uit een eventuele herkeuring. De prijs geldt voor auto's met zowel benzine- als dieselmotoren.

 

Wanneer moet ik mijn Volkswagen laten keuren?

U kunt uw Volkswagen tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. U kunt zelf uw APK-vervaldatum controleren op de website van het RDW.