Audi APK actie: €18,75*!

25-procent-korting-op-apk-keuring-muntstad-hdr.jpg

Uw Audi moet verplicht de Algemene Periodieke Keuring (APK) ondergaan. Bij Muntstad is de APK altijd gratis in combinatie met periodiek groot onderhoud. Zo kunt u weer veilig en zorgeloos op weg! Geen onderhoud nodig? U kunt uiteraard ook uw Audi alleen laten keuren voor € 18,75*.

Audi-APK-Keuring-Muntstad-1.png

 

APK-keuring € 18,75 bij Muntstad

Muntstad heeft nu een extra voordelig aanbod. Voor Audi's met een benzine- of dieselmotor betaalt u tijdelijk € 18,75 voor uw APK.gratis-apk-volkswagen-muntstad.png

 

Gratis APK in combinatie met groot onderhoud

Wanneer u de APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt laat uitvoeren dan is de APK geheel gratis. U betaalt dan alleen de wettelijk afmeldkosten van € 4,40. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere offerte en krijgt u twee jaar garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

 

Werkplaatsafspraak maken

Is uw Audi toe aan een keuring? Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken

Audi-APK-Keuring-Muntstad.png

 

Wettelijk verplicht

De APK is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak uw Audi voor de APK moet, hangt af van de leeftijd van uw auto en type brandstof. De APK bestaat uit drie primaire onderdelen:

  1. Technische keuring
  2. Milieumeting zoals viergasmeting (benzine) of roetmeting (diesel)
  3. Afmelden van de goedgekeurde Audi
Audi-Check-Muntstad.png

 

APK is all-inclusief

Tijdens een APK worden alle zaken nagekeken die ervoor zorgen dat u zo veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. Het gaat: om wielen, banden, stuurinrichting, remmen, carrosserie, wielophanging, verlichting, uitlaat, uitlaatgassen, vergrendeling, voorruit, autogordels, spiegels en claxon. De APK is inclusief EOBD-scan, 4-gas meting, roetmeting, afmeldkosten en BTW, maar exclusief extra kosten die voortkomen uit een eventuele herkeuring.

 

Wanneer moet ik mijn Audi laten keuren?

U kunt uw Audi tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd. U kunt zelf uw APK-vervaldatum controleren op de website van het RDW.

* Actietarief geldt tot en met 30 juni 2018. Lease rijders uitgezonderd.