Airco onderhoud Volkswagen

aico-service-volkswagen-muntstad.jpg

Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Met airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig. Muntstad biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw Volkswagen.

Airco-onderhoudsopties bij Muntstad Volkswagen

Volkswagen-Airocheck-Muntstad.jpg

 

Volkswagen aircocheck

Door de airco-installatie regelmatig te laten controleren, blijft het klimaat in uw auto prettig. Hierbij verkleint u ook nog eens de kans op dure reparaties. Muntstad Volkswagen controleert tijdens de aircocheck de koelende werking en de kwaliteit van de stof- en pollenfilter.Volkswagen-Airco-Onderhoudsbeurt-Muntstad.jpg

 

Airco onderhoudsbeurt

Tijdens het airco-onderhoud wordt het systeem bijgevuld waardoor er weer genoeg koude lucht uitgeblazen wordt en de compressor goed beschermd wordt tegen schade. Tijdelijk inclusief gratis geurbehandeling. Het systeem wordt gedesinfecteerd en bacteriën en schimmels worden verwijderd. Met Volkswagen airco-onderhoud heeft u gegarandeerd weer koele en frisse lucht in de auto en dat is wel zo prettig.

 

Werkplaatsafspraak maken

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online via de onderstaande button. Op een dag en tijdstip dat ú het beste uitkomt. Liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan op het nummer 030-2969000.

Werkplaatsafspraak maken

Airco-Geurbehandeling-Volkswagen-Muntstad.jpg

 

Airco geurbehandeling

Vanwege een vochtig klimaat en temperatuur-wisselingen in uw aircosysteem is de kans op bacterie- en schimmelgroei groot. Dit leidt tot nare, muffe luchtjes uit de ventilatieroosters. Om dat tegen te gaan, bevelen wij een airco geurbehandeling aan. Zo bent u weer zeker van schone en frisse lucht.

Volkswagen-Stoffilter-Muntstad.jpg

 

Vervangen stof- en pollenfilter

Als het huidige filter stofdeeltjes, uitlaatgassen en pollen onvoldoende tegenhoudt, moet het filter vervangen worden. Na vervanging bent u weer zeker van gezonde lucht in uw Volkswagen.

 

Tip!

Airco-onderhoud wordt niet standaard in een reguliere onderhoudsbeurt meegenomen. Wij adviseren airco-onderhoud elke twee jaar uit te laten voeren bij auto's ouder dan drie jaar. Maak daarom periodiek een afspraak bij Muntstad Volkswagen voor een vakkundige check van uw airco.

Werkplaatsafspraak maken