troc-header

Ontdek de compacte Volkswagen T-Roc!

Maak een proefrit en ga gratis naar Move Amsterdam!

Compact en robuust. Mooi en intelligent. Sterk en eigenwijs. De Volkswagen T-Roc is het allemaal. Deze sportieve SUV combineert innovatieve features als Front Assist en Active Info Display met ruimte, comfort en power. Dat moet je gewoon ervaren. Maak nu een proefrit en krijg gratis toegang tot Move Amsterdam. Leuk en leerzaam!

De SUV voor optimaal overzicht

Wat meteen in het oog springt, is de hoge zit van de T-Roc. Daardoor heb je altijd een goed zicht op de weg en medeweggebruikers. Wel zo veilig! Daarbij valt hij zelf goed op in het verkeer. Want de T-Roc maakt indruk, niet alleen door zijn prestaties, maar ook door zijn looks. De unieke LED dagrijverlichting, de grote grill en de strakke lijnen maken deze SUV tot een stoere verschijning. Wil je het helemaal áf maken? Kies dan voor de 17 inch lichtmetalen velgen of kies een dakkleur die anders is dan de rest van je auto!

Maak een proefrit met deze compacte SUV en krijg gratis toegang tot Move Amsterdam!

Maak nu bij Muntstad een proefrit in de Volkswagen T-Roc en krijg gratis toegang tot Move Amsterdam. In dit museum van PON beleef je de geschiedenis van Volkswagen in Nederland. En hier ontdekken jouw kinderen spelenderwijs alles over (de toekomst van) mobiliteit. Ontdek zelf ook hoe het is om in een zelfrijdende auto te rijden. En reken uit hoe ver je kunt rijden met een elektrische auto. Daarnaast is er de tijdelijke tentoonstelling Fast, waarin alles draait om snelheid.

Met je T-Roc tickets heb je gratis toegang en krijg je een rondleiding op een afgesproken tijdstip en koffie, thee of frisdrank bij Madame Cyclette. Na de rondleiding ga je zelf alles bekijken en uitproberen.

Nóg sportiever en dynamischer

Wil je een T-Roc die nóg sportiever is? Ga dan voor de T-Roc Sport. Die is standaard al voorzien van 17 inch lichtmetalen velgen, sport-comfortstoelen vóór en een chromen dakreling. Daarnaast geef je ‘m nog een extra boost met het R-Line exterieur- en interieurpakket.

De T-Roc is ook nog eens een sterke SUV. Grote aanhangers en caravans vormen voor hem geen probleem. Met een trekgewicht tot wel 1.700 kg kun je deze SUV gerust een krachtpatser noemen.

Een SUV vol veiligheid

In de T-Roc zit veel Volkswagen-techniek die bijvoorbeeld ook de Golf zo succesvol heeft gemaakt. Dat betekent dat je niet alleen kunt rekenen op veel comfort, maar ook op tal van features voor veilig rijden. Zo is de T-Roc standaard voorzien van Front Assist met City Emergency Braking en Voetgangersherkenning. Steekt er plots een voetganger over? Of dreigt er een aanrijding met een andere weggebruiker of een obstakel? Dan maakt de T-Roc zelf een noodstop!

Voor nog meer veiligheid kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld Side Assist, een systeem dat de omgeving van je auto in de gaten houdt. Zodra er iemand langsrijdt, krijg je een melding in de spiegel.

Compacte SUV en toch veel ruimte
Heb je veel mee te nemen? Geen probleem: de T-Roc heeft de grootste bagageruimte in zijn klasse. Om precies te zijn 445 liter. Klap je de bank neer, dan heb je maar liefst 1.290 liter bagageruimte. Laden maar! 

Active Info Display maakt rijden nóg aangenamer

Het moderne dashboard kun je uitbreiden met een digitaal dashboard, Active Info Display. Je kiest zelf wat je daarop kunt zien, zoals de kaart van de navigatie, de muziek waar je naar luistert of extra informatie over de auto.