Id-4_header

De Volkswagen ID.4

In bijgaande video laten we je zien wat een Volkswagen ID.4 aan gewicht kan trekken. Met deze 100% elektrische SUV rijd je schoon en zuinig. 

Zelf ervaren? Boek dan nu een proefrit.

Uitnodigend uiterlijk

Het design met inliggende deurgrepen en de herkenbare dakreling is fraai en uniek. De optionele daklijn die het Volkswagen-logo met de koplampen verbindt, maakt het plaatje helemaal af. Met z’n robuuste vormgeving nodigt de Volkswagen ID.4 je uit om op pad te gaan. Skiuitrusting of fietsen meenemen? Met de flinke bagageruimte plus de optionele trekhaak en dakkoffer neem je alle spullen zo mee. Stap in met familie of vrienden, want de binnenruimte is royaal. Vijf personen kunnen in de ID.4 comfortabel reizen.

Je bent zó gewend (=verwend)

Nog nooit in een elektrische auto gereden? De eerste rit in de 100% elektrische SUV van Volkswagen is een belevenis. Starten, optrekken en snelheid minderen: de ID.4 reageert direct op je commando. Met de snelheid van een pc. Dat is een ervaring waar je snel aan gewend raakt. Sterker nog, je wilt algauw niet anders meer!

Thuis in elke omgeving

Op de snelweg of in de bergen: de ID.4 is in elke omgeving de situatie meester. Hij heeft een actieradius tot 520 kilometer en trekt razendsnel op. In 8,5 seconden bereikt ie een snelheid van 100 km/uur. Opladen is geen probleem: Muntstad ontzorgt je met laadoplossingen op maat!

Overheidssubsidie op een elektrische auto

Wil jij een elektrische auto kopen? Dan heb je recht op Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Particulieren in Nederland die een nieuwe elektrische auto of een occasion willen aanschaffen kunnen gebruikmaken van subsidie tot wel € 3.350 bij het kopen of private leasen van een elektrische auto. 

  • Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto is de subsidiewaarde €3.350;
  • Bij de aanschaf van een occasion elektrische auto is de subsidiewaarde € 2.000;

Helemaal connected

De ID.4 is altijd verbonden met de buitenwereld. Voor het Discover Pro navigatiesysteem roep je letterlijk informatie op uit de cloud, namelijk via Natural Voice Control en Online Voice Control. Met App-connect is streaming via smartphones mogelijk. Elk type smartphone kan worden gekoppeld aan de ID.4. We Connect Start koppelt smartphones zelfs aan de infrastructuur. Je hebt dan toegang tot realtime verkeersinformatie en de dichtstbijzijnde laadstations worden weergegeven. Met de gratis We Connect ID. app kun je diverse autofuncties op afstand monitoren en bedienen.

Luxe: de auto die naar je luistert én zelf denkt

Spraakbediening zorgt voor optimaal gemak. Route plannen, muzieknummers afspelen of bellen: je zegt wat je wilt en het gebeurt. Voor extra veiligheid zorgen zelfdenkende assistentiesystemen. IQ.Light weet bijvoorbeeld precies met welke verlichting je het beste zicht hebt en dimt grootlicht automatisch zodra een tegenligger nadert. Loop je naar de ID.4 toe? Met Keyless Acces gaan de deuren als vanzelf open en beginnen de lichten te knipperen. En wat dacht je van 3 zone-airconditioning die inschakelt wanneer je passagier instapt en uitschakelt wanneer hij/zij uitstapt? Ontdek hoeveel de ID.4 voor je doet!

Ruimte in overvloed

Lange ritten? Met de ID.4 hoef je er nooit tegenop te zien. De stoelen zijn heel comfortabel en voor alle inzittenden is meer dan genoeg beenruimte. Onderweg zet je de sfeerverlichting aan in je favoriete kleur en voel je je helemaal thuis. Net zoals thuis kun je ook achter het stuur genieten van je favoriete podcasts en playlists. Daar heb je namelijk het Touch-Display van 30,5 centimeter en de digitale diensten van We Connect voor. Ondertussen blijven je ogen gefocust op de weg. Want het Head-up Display projecteert alle belangrijke informatie op de voorruit. Handig toch?

Ontdek de ID.4

Hij is 100% elektrisch, 100% SUV én 100% Volkswagen en heeft het bedieningsgemak van een pc. Hoe prettig en comfortabel dat is, kun je maar op één manier ervaren. Maak snel een afspraak voor een proefrit in de ID.4!