Header-ID.3-nieuw

Boek nu een proefrit in de Volkswagen ID.3!

Je rijdt al een ID.3 vanaf € 33.490

Je rijdt al een ID.3 vanaf € 33.490

Overstappen naar elektrisch rijden is even wennen. Muntstad laat je daarom uitgebreid kennis maken met elektrisch rijden. We nodigen je uit om een proefrit te maken in Nederlands populairste 100% elektrische auto: de Volkswagen ID.3.

Verschillende uitvoeringen

Zakelijk leasen

Wil je elektrisch rijden combineren met zakelijk leasen? Al vanaf € 449 per maand kan je de ID.3 leasen. Bovendien profiteer je nu ook nog eens van 8% bijtelling op een beperkt aantal modellen.

De ID.3 Black Edition

Elektrisch rijden én opvallen met je fraaie auto? Maak kennis met de Volkswagen ID.3 Black Edition. Deze ID.3 is uitgerust met stijlvolle accessoires zodat jouw ID.3 zich onderscheidt van de rest. Kies dus nu voor de 100% elektrische ID.3 met een Black Edition pakket en geniet van vele extra's!

Ontdek de ID.3 Black Edition

100% elektrisch én 100% Volkswagen

Compleet nieuw én toch vertrouwd: dat is de ID.3. De vijfdeursauto heeft een uniek design, is 100% elektrisch én past perfect bij de iconische vormgeving van de Kever en de Golf. Hij biedt ook alle voordelen die je van een Volkswagen mag verwachten. Zoals een groot bereik (tot 550 km!) én slimme features die autorijden nog gemakkelijker en veiliger maken. Bovendien is de ID.3 niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie is volledig CO2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2 die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk de onderdelen van de auto. De accu is voor maar liefst 97% te hergebruiken. De ID.3 maakt het mogelijk! 

Elektrisch rijden met kracht en snelheid

Tijdens de proefrit zal de snelheid van de ID.3 je aangenaam verrassen. In de krachtigste uitvoering (150 kW/204 pk) accelereert de auto van 0 tot 100 kilometer in slechts 7,3 seconden. Zonder schakelmomenten en zonder vertragingen. Pure kracht: ook dat biedt elektrisch rijden in de ID.3!

Luxe en comfort

Qua uitrusting zit je met de ID.3 ook helemaal goed. De ID.3 is standaard voorzien van het comfort dat je van Volkswagen gewend bent. Je kunt zelfs aantrekkelijke features toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Play & Pauze pedalen en een bijzonder welkom op het scherm?

Overheidssubsidie op een elektrische auto

Wil jij een elektrische auto kopen? Dan heb je recht op Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Particulieren in Nederland die een nieuwe elektrische auto of een occasion willen aanschaffen kunnen gebruikmaken van subsidie tot wel € 3.350 bij het kopen of private leasen van een elektrische auto. 

  • Bij de aanschaf van een nieuwe elektrische auto is de subsidiewaarde € 3.350;
  • Bij de aanschaf van een occasion elektrische auto is de subsidiewaarde € 2.000;

De waarde met betrekking tot de actieradius is een indicatie gebaseerd op het grootste accupakket.  Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.