Volkswagen-ID3-EK-Testrit-Muntstad-Slider4

Boek een 24 uurs EK-testrit in de Volkswagen ID.3

En maak kans op EK-kaarten en krijg een voetbal cadeau!

Je rijdt al een ID.3 vanaf € 32.190.

Overstappen naar elektrisch rijden is even wennen. Muntstad laat je daarom uitgebreid kennis maken met elektrisch rijden. We nodigen je uit om een EK-testrit (24 uur!) te maken in Nederlands populairste 100% elektrische auto: de Volkswagen ID.3.

Winactie voor EK kaarten en een EK voetbal
Volkswagen is de trotse sponsor van het EK Voetbal. Daarom heeft Muntstad nu een mooie actie. Maak een 24 uursproefrit in de ID.3 en fotografeer onderweg zoveel mogelijk voetbalstadions en probeer daarbij zo zuinig mogelijk te rijden. Op deze manier maak je kans op 2 kaarten voor een EK-wedstrijd van het Nederlands elftal. In onze video geven we tips hoe je zo efficiënt mogelijk met de ID.3 kan rijden.  Oja iedere deelnemer krijgt ook nog een EK bal cadeau, maar Op = Op. Zie hier de actievoorwaarden.

Verschillende uitvoeringen

Profiteer van de overheidssubsidie op elektrisch rijden

Bij aanschaf van een elektrisch voertuig kan je profiteren van € 2000 overheidssubsidie per voertuig. Dit geldt alleen voor de ID.3 Max en de ID.3 First Plus. De overheid heeft een subsidiepot samengesteld voor elektrische auto's van ruim € 14,5 miljoen in 2021. Klik hier om de subsidie aan te vragen.

Zakelijk leasen

Wil je elektrisch rijden combineren met zakelijk leasen? Al vanaf € 449 per maand kan je de ID.3 leasen. Bovendien profiteer je nu ook nog eens van 8% bijtelling op een beperkt aantal modellen.

De ID.3 Black Edition

Elektrisch rijden én opvallen met je fraaie auto? Maak kennis met de Volkswagen ID.3 Black Edition. Deze ID.3 is uitgerust met stijlvolle accessoires zodat jouw ID.3 zich onderscheidt van de rest. Kies dus nu voor de 100% elektrische ID.3 met een Black Edition pakket en geniet van vele extra's!

100% elektrisch én 100% Volkswagen

Compleet nieuw én toch vertrouwd: dat is de ID.3. De vijfdeursauto heeft een uniek design, is 100% elektrisch én past perfect bij de iconische vormgeving van de Kever en de Golf. Hij biedt ook alle voordelen die je van een Volkswagen mag verwachten. Zoals een groot bereik (tot 550 km!) én slimme features die autorijden nog gemakkelijker en veiliger maken. Bovendien is de ID.3 niet alleen innovatief, maar ook beter voor het milieu. De productie is volledig CO2-neutraal: van materiaal tot eindproduct. En de CO2 die onvermijdelijk is, compenseren we met klimaatbeschermingsprojecten. Ook recyclen we zoveel mogelijk de onderdelen van de auto. De accu is voor maar liefst 97% te hergebruiken. De ID.3 maakt het mogelijk! 

Elektrisch rijden met kracht en snelheid

Tijdens de EK-testrit zal de snelheid van de ID.3 je aangenaam verrassen. In de krachtigste uitvoering (150 kW/204 pk) accelereert de auto van 0 tot 100 kilometer in slechts 7,3 seconden. Zonder schakelmomenten en zonder vertragingen. Pure kracht: ook dat biedt elektrisch rijden in de ID.3!

Luxe en comfort

Qua uitrusting zit je met de ID.3 ook helemaal goed. De ID.3 is standaard voorzien van het comfort dat je van Volkswagen gewend bent. Je kunt zelfs aantrekkelijke features toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Play & Pauze pedalen en een bijzonder welkom op het scherm?

De waarde met betrekking tot de actieradius is een indicatie gebaseerd op het grootste accupakket.  Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*   Private lease o.b.v. 60 mnd/10.000 km