muntstad-skoda-tour-voorraad-deals

ŠKODA Private Lease Tour Deals

Snel naar

De liefde voor wielrennen

Sinds 2004 is ŠKODA aan de Tour de France verbonden als officieel sponsor en officiële autopartner. Ook voor de 108e editie van de Tour de France 2020 zit ŠKODA dus als hoofdsponsor en autopartner stevig in het zadel van deze Tour. Als officieel dealer van ŠKODA deelt Muntstad deze liefde voor wielrennen en presenteert de ŠKODA Private Lease Tour Deals.

De 108e Tour de France start op zaterdag 26 juni in Brest, Bretagne, en finisht op zondag 18 juli op de Champs-Élysées in Parijs. Niet alleen tijdens de Tour de France biedt ŠKODA TourVoordeel op heel veel modellen, maar ook daarna. *

Bekijk hieronder onze huidige ŠKODA actiemodellen

Met trots introduceren wij de Muntstad ŠKODA Private Lease Tour Deals. Deze maand vindt u hier de laatste aanbiedingen van onze nieuwe geselecteerde actiemodellen. Het voordeel kan oplopen tot wel € 26,- per maand.  

Wist u overigens dat het rijden met een private lease contract erg aantrekkelijk is. U profiteert van het volgende: Snel op weg, altijd een nieuwe auto, een vast maandbedrag en bijna alle kosten zijn gedekt. U betaald alleen nog de brandstof zelf. 

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.

* De Private Lease Tour actie van Muntstad loopt t/m 31 augustus 2021, zolang er productieplaatsen beschikbaar zijn in 2021.