header-kodiaq-nieuw2

De ŠKODA SUV die ’t helemaal heeft: ontdek de vernieuwde KODIAQ!

Wil je in een stoere SUV het avontuur tegemoet rijden? Wil je samen met gezin of zaterdagfamilie comfortabel en veilig op weg gaan? Dan moet je de vernieuwde ŠKODA KODIAQ ervaren. Deze ruime auto met hoge zit is er helemaal klaar voor. Hij is bovendien leverbaar als 7-persoons auto.

Je rijdt al een ŠKODA KODIAQ vanaf € 38.990
 

Stap in de top-SUV van ŠKODA

Je ziet ’t meteen: deze ruime auto met hoge zit is gemaakt voor actieve, ondernemende mensen. Z’n avontuurlijke uitstraling dankt ie onder meer aan de nieuw ontworpen elementen aan de voorzijde, zoals de motorkap, grille, koplampen en bumper met spoiler. Aan de achterzijde valt de dakspoiler in glanzend zwart direct op. Deze versterkt de uitstraling en verbetert de aerodynamica. De robuuste bumpers maken duidelijk dat de ŠKODA KODIAQ ook klaar is voor offroad-avonturen. 

Met deze SUV val je positief op

De nieuwe ŠKODA KODIAQ zorgt dat je gezien wordt. De nieuwe koplampen hebben energiezuinige LED-verlichting en staan borg voor uitstekende prestaties. In de topuitvoering heeft de ŠKODA SUV geavanceerde FULL-LED matrixkoplampen. Dankzij de matrixfunctie kan het grootlicht ingeschakeld blijven, zonder dat dit andere bestuurders verblindt. Stijlvol en efficiënt zijn ook de FULL-LED achterlichten. Doordat ze nu dynamische richtingsaanwijzers hebben, maken ze je stoere SUV nóg beter zichtbaar.

Ook van binnen een stijlvolle SUV

De ŠKODA KODIAQ sluit en ontgrendel je met KESSY: het Keyless Entry, Start and Exit System. De hoge zit zorgt ervoor dat je comfortabel instapt in deze ruime SUV, die ook als 7-persoons auto leverbaar is. Het interieur is volledig afgestemd op het comfort van jou en je passagiers. De nieuwste generatie infotainment is aan boord. Daarnaast is er de Virtual Cockpit, die gegevens van de boordcomputer toont in combinatie met andere informatie, waaronder navigatie. Je kunt hierbij kiezen uit vijf lay-outs die je via de View-knop op het multifunctionele stuurwiel selecteert. Voor interieurverlichting is de keuze nog groter: 10 sfeervolle kleuropties.

Ruime auto met ergonomisch zitcomfort

De ŠKODA KODIAQ kan jou en je bijrijder het beste zitcomfort bieden. Als optie zijn namelijk elektrisch verstelbare ergonomische voorstoelen beschikbaar. Hiermee kun je de zitdiepte instellen. Verder hebben deze stoelen elektrische verwarming én een massagefunctie. Ook achterin is elektrische stoelverwarming mogelijk.

Leverbaar als 7-persoons auto

Samen op avontuur? Hoe meer mensen meegaan, hoe leuker het wordt! Daarom is de ŠKODA KODIAQ ook leverbaar met een derde zitrij. De SUV heeft dan een apart neerklapbare rugleuning waarmee je 2 extra zitplaatsen kunt creëren. De auto biedt zo plaats aan 7 personen.

De SUV met superveel bagageruimte

Alle bagage voor een weekend weg of vakantie gaat eenvoudig mee. Zo heeft de vijfzits-versie 835 liter bagageruimte beschikbaar; na het neerklappen van de achterbank is dat maar liefst 2.065 liter. De zevenzits-versie heeft 270 liter beschikbaar als alle plaatsen bezet zijn. Dat wordt 2.005 liter wanneer de derde en de tweede zitrij zijn neergeklapt. Daarnaast heeft de ŠKODA KODIAQ veel slimme details, zoals bagagenetten, een dubbele bagageruimtevloer, een parapluvak in het bestuurdersportier en ruime opbergvakken in het dashboard. Je ziet het: aan alles is gedacht. 

De ŠKODA SUV als krachtpatser

De power van de ŠKODA KODIAQ moet even apart vermeld worden. Hij heeft een trekgewicht tot maar liefst 1.800 kg. Caravan, aanhanger of paardentrailer meenemen? Geen probleem!

De SUV met de V van Veiligheid

De ŠKODA KODIAQ is 4,7 meter lang. Toch kun je ‘m heel makkelijk parkeren, want dankzij camera’s rondom heb je 360 graden zicht op wat er om je heen gebeurt.

Ook belangrijk: de ŠKODA SUV heeft de modernste veiligheidssystemen aan boord. Travel Assist combineert bijvoorbeeld de functies van verschillende assistenten en zorgt dat je je veilig en comfortabel voelt. Handig is ook dat het multifunctionele stuurwiel detecteert of je je handen aan het stuur hebt. Is dat niet het geval, dan krijg je een seintje!

SUV Zuinig met brandstof

Nieuw aan de ŠKODA KODIAQ zijn ook de motoren. Hij is onder meer leverbaar met de 110kW/150 pk sterke 1.5 TSI turbo-benzinemotor. Deze motor beperkt het brandstofverbruik doordat hij is voorzien van cilinderuitschakeling.

Nog meer assistentiesystemen

 • Predictive Adaptive Cruise Control
  Indien nodig past dit systeem de rijsnelheid aan. Dit verhoogt het rijcomfort en de rijveiligheid en verlaagt tevens het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.
 • Traffic Jam Assist/Follow Drive
  Rijden in files wordt een stuk makkelijker. Dit komt onder meer doordat het systeem tot een snelheid van 60 km de bediening van gas- en rempedaal en stuurwiel overneemt.
 • Lane Assist
  Dit helpt je om de auto binnen de wegbelijning te houden.
 • Emergency Assist
  Dit systeem brengt de auto tot stilstand en schakelt de alarmlichten in, wanneer de bestuurder onwel wordt. Dit verkleint de kans op een ongeval.
 • Crew Protect Assist
  In kritieke situaties biedt dit systeem extra bescherming aan bijrijders.

*Het getoonde lease tarief is berekend via Muntstad Lease. De maandelijkse bedragen op basis van 60 mnd en 10.000km per jaar. Alle tarieven zijn ex BTW.