SEAT Mii electric

100% elektrisch, nu met € 2.000 Muntstad subsidie!

Je rijdt er zó mee weg

Elektrisch rijden in een eigenzinnige auto met pit? Ontdek de SEAT Mii electric! Deze compacte, kleurrijke stadsauto rijd je nu met € 2.000 Muntstad subsidie. Omdat ie volledig elektrisch is en volledig CO2-neutraal! De Mii electric is gemaakt voor een mooie, schone toekomst. Een toekomst die nu kan beginnen. Want we hebben diverse auto’s  beschikbaar zodat je nog dit jaar electrisch kan rijden. Nieuwsgierig geworden? Maak meteen een afspraak voor een proefrit! 

Een bereik van maar liefst 260 kilometer*

De Mii electric maakt je leven makkelijk. De auto is snel en wendbaar, precies wat je nodig hebt in de stad. Optrekken? In 3,9 gaat ie van 0 tot 50 kilometer per uur. Met een volle accu rijd je tot wel 260 kilometer*. Opladen gaat lekker snel: na één uur** is ie weer klaar om te gaan!  

De Mii electric brengt je overal naar toe

Dagelijkse ritten in de stad of rijden naar je vakantiebestemming? Op de Mii electric kun je altijd rekenen. Want behalve compact is ie ook nog eens verrassend ruim. Met de stoelen omhoog is de kofferruimte 250 liter groot. Met de stoelen naar beneden wordt de kofferruimte wel 923 liter. 

Rijd nu de auto voor de toekomst!

Rijden in de Mii electric geeft je een goed gevoel, want daardoor draag je bij aan een schonere toekomst. Bovendien rijd je een stuk goedkoper. Door de Muntstad subsidie gaat er om te beginnen € 2.000 af van de prijs (vanafprijs= € 23.400). Daar komt bij dat rijden op elektriciteit goedkoper is dan rijden op brandstof. Wat vind je ervan? Zin in een proefrit? 

Drive Mii app

Maak van je telefoon je eigen multimediasysteem. Bedien je media, navigatie en instellingen gemakkelijk via de speciale Drive Mii app.

Verkeersbord­herkenning

Mis nooit meer een verkeersbord. Je Mii scant ze en toont je de belangrijkste borden. Zeg maar doei tegen je snelheidsboetes.

Ruime kofferbak

Heb je de stoelen omhoog? Dan is de kofferbak 250 liter groot. Doe je de stoelen naar beneden, dan neemt de ruimte toe tot wel 923 liter.

* De waarde met betrekking tot de actieradius is voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarde zijn nog niet beschikbaar. Afwijkingen tussen de genoemde en officiële waarde zijn mogelijk. De voorlopige actieradius kan voorts worden beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

** Aan een snellader (40 kW gelijkstroomlaadpunt) is de elektrische Mii in een uurtje voor 80% opgeladen. Bij een wisselstroomlader van 7,2 kW duurt dat ongeveer 4 uur.