Seat-Leon-Muntstad-2022-S1

Stationcar van SEAT nu ook als hybride

Ontdek zuinig rijden in de Leon Sportstourer!

De sportieve auto met karakter. De veilige gezinsauto met comfort. De auto waarmee je zuinig rijdt. De SEAT Leon Sportstourer is het allemaal. Want deze stationcar met bagageruimte tot 1600 liter is ook als hybride beschikbaar. Stap in bij Muntstad en ontdek hoe fijn hij rijdt!

Hybride en sportief: een handige keus

Lekker rijden én brandstof besparen. De plug-in hybride van de SEAT Leon Sportstourer is er geknipt voor. Met de batterij heeft ie een bereik van 62 kilometer. Rijden op de batterij is dus ideaal voor het woon-werkverkeer (gemiddelde woon-werkafstand in Nederland = 30 kilometer). Voor langere afstanden is de benzinemotor perfect.

Zo rijd je met de hybride stationcar van SEAT

Hoe zuinig je met de SEAT Leon Sportstourer rijdt, bepaal je zelf. Daar zijn verschillende standen voor. Je kan ‘m bijvoorbeeld steeds op gecombineerd laten staan. Overschakelen naar 100% elektrisch rijden kan ook. Dat is handig als je in een milieuzone rijdt.

Seat-Leon-Muntstad-2022-S2

Net zo sportief als jij wilt

Hoe ga je genieten van deze sportieve auto? Hij heeft drie standen waarmee je de rijbeleving bepaalt. Voor lekker comfortabel rijden kies je de normale stand. Wil je het onderstel supersportief afstellen? Kies dan de sportmodus. En met de optie Dynamic Chassis Control kun je zelfs de demping op jouw wensen afstellen!

Typisch SEAT: strak design

Met z’n strakke lijnen en subtiele details past het exterieur helemaal bij deze sportieve auto. Net zoals de kofferbak met 620 liter inhoud (bagageruimte uit te breiden tot 1600 liter) past bij de gezinsauto die de Leon ook is. Uitstapjes of vakanties in het buitenland? Comfort verzekerd!

Dé stationcar van nu

In de standaarduitvoering is de Leon Sportstourer al een dynamische, interactieve en veilige auto. Wil je het interieur en exterieur personaliseren? Heb je speciale wensen, t.a.v. connectiviteit, rijassistentiesystemen en styling? Zowel de Style–uitvoering als de FR-uitvoering biedt je tal van opties!

Profiteer nu!

Ruil jij jouw huidige auto in voor een nieuwe SEAT Leon Sportstourer? Dan krijg je nu tijdelijk extra inruilvoordeel bovenop de inruilwaarde van jouw huidige auto. Deze actie is alleen geldig op auto's die op voorraad zijn.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.