New-ateca-header

De SEAT Ateca met gratis DSG automaat

De SUV voor een dynamische levensstijl.

Ervaar het zelf: maak een proefrit.

Elke dag een nieuwe uitdaging? De vernieuwde SEAT Ateca is er helemaal klaar voor. SEAT heeft deze populaire SUV een complete upgrade gegeven. Dat zie je én dat voel je. Stap in en je wordt verrast!

Hoe cool wil je ‘m hebben?

Strakkere lijnen, forse bumpers en een grotere grille geven de vernieuwde SEAT Ateca een stoere, sportieve uitstraling. Let ook op de verfijnde achterzijde die voorzien is van het nieuwe SEAT lettertype. De uitstraling kun je nog versterken met persoonlijke accenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van 19 inch lichtmetalen AERO velgen, dubbele sportuitlaten of een zilverkleurige frontspoiler?

Nu met gratis automaat!

Ga jij voor een nieuwe Ateca uit voorraad, dan hebben we goed nieuws. Je krijgt nu namelijk een gratis DSG automaat cadeau op je Ateca, ter waarde van € 3.500. Op = op.

Hoe comfortabel wil je rijden?

De bediening van het touchscreen is heel gemakkelijk. Met de handen aan het prettige, lederen stuur rijd je superrelaxed. Het wordt nóg relaxter wanneer je het interieur helemaal naar je hand zet. Spreken de deurenpanelen en het middenconsole met Light Wood inleg je aan? Ga je voor nóg meer zitgemak met de verstelbare armsteunen? Maak je de rijbeleving intenser met het optionele panoramadak? De SEAT Ateca biedt mooie mogelijkheden …

Hoe connected wil je zijn?

Onderweg hoef je niets van het leven buiten de auto te missen. Via SEAT Connect kun je overal compleet verbonden zijn met online services die voor jou belangrijk zijn. Podcasts luisteren, contacten bellen of navigeren naar je vakantiebestemming? Realtime verkeersinformatie ontvangen? Of die ene vrije parkeerplaats vinden? Het kan allemaal met SEAT Connect. Let op: welke SEAT CONNECT services beschikbaar zijn, is afhankelijk van het model en de uitvoering. 

Omdat je veilig wilt zijn

Veiligheid heeft prioriteit. Daarom is de vernieuwde SEAT Ateca uitgerust met innovatieve veiligheidssystemen die perfect samenwerken. De slimme mix van Adaptive Cruise Control en Rijbaanassistentie houdt je goed op de weg en op veilige afstand van medeweggebruikers. Met Predictive Adaptive Cruise Control denkt het systeem ook nog eens mee op basis van navigatiedata, verkeersinformatie en verkeersbordherkenning. Zo heb je in elke rit de perfecte snelheid! Ook van levensbelang: de Ateca houdt je bij de les. Wanneer beide handen van het stuur zijn, krijg je meteen een waarschuwing.

Omdat je ruimte nodig hebt

De wekelijkse boodschappen doen. De auto gebruiken als rijdend kantoor. Of met een complete uitrusting naar je vakantiebestemming gaan. De SEAT Ateca biedt daar alle ruimte voor, want naast de royale bagageruimte zijn er handige uitbreidingsopties:

  • de ski- en snowboardhouder voor 6 paar ski’s of 4 snowboards;
  • de bagagebox met waterdichte koffer voor extra inhoud tot 460 liter en extra draagvermogen tot wel 50 kilo;
  • fietsendrager op de trekhaak voor 3 fietsen (ook e-bikes).

Omdat je altijd voorbereid wilt zijn

De vernieuwde SEAT Ateca is altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. En jij ook, want via SEAT CONNECT blijf je in verbinding met de Ateca, ook als je niet in de buurt bent. Check met je smartphone of er nog genoeg benzine in zit. Stel op afstand alvast de perfecte temperatuur in. Zo stap je straks lekker in voor alweer een comfortabele rit!

Omdat je fijner wilt rijden

Met de vernieuwde SEAT Ateca kun je onder alle omstandigheden heerlijk rijden. Dat hoef je niet te geloven, maar dat moet je ervaren. Bij Muntstad ben je welkom voor een proefrit!

 

Keurmerk private lease

* Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen PON Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaftarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht en kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.