seat-ateca-muntstad-header

De vernieuwde SEAT Ateca overtreft je verwachting!

Onder het motto Beat the expected laat SEAT je van de ene verbazing in de andere vallen. Neem nu de upgrade van de SEAT Ateca. In z’n vernieuwde uitvoering heeft deze populaire SEAT SUV heel wat verrassingen in petto. Aangename verrassingen uiteraard!

Van deze auto met hoge zit zul je volop genieten. Let bijvoorbeeld op z’n ruimte, ontdek z’n perfecte muziekweergave en ervaar hoe z’n assistentiesystemen rijden nóg relaxter en veiliger maken. Bekijk de video en plan snel je proefrit. Je zult het zien: de vernieuwde SEAT Ateca overtreft je verwachting!

Zo cool is deze SEAT SUV

Strakkere lijnen, forse bumpers en een grotere grille geven de vernieuwde SEAT Ateca een stoere, sportieve uitstraling. Let ook op de verfijnde achterzijde met het nieuwe SEAT lettertype. De uitstraling kun je nog versterken met persoonlijke accenten. Wat dacht je bijvoorbeeld van 19 inch lichtmetalen AERO velgen, dubbele sportuitlaten of een zilverkleurige frontspoiler?

Zo comfortabel is je auto met hoge zit

De bediening van het touchscreen is heel gemakkelijk. Met de handen aan het prettige, lederen stuur van deze ruime SUV rijd je superrelaxed. Het wordt nóg relaxter wanneer je het interieur helemaal naar je hand zet. Spreken de deurenpanelen en het middenconsole met Light Wood inleg je aan? Ga je voor nóg meer zitgemak met de verstelbare armsteunen? Maak je de rijbeleving intenser met het optionele panoramadak? De SEAT Ateca biedt mooie, onverwachte mogelijkheden …

Zo ben je helemaal connected in je SUV

Onderweg hoef je niets van het leven buiten deze auto met hoge zit te missen. Via SEAT Connect kun je overal compleet verbonden zijn met online services die voor jou belangrijk zijn. 

Podcasts luisteren, contacten bellen of navigeren naar je vakantiebestemming? Realtime verkeersinformatie ontvangen? Of die ene vrije parkeerplaats vinden? Het kan allemaal met SEAT Connect. Let op: welke SEAT CONNECT services beschikbaar zijn, is afhankelijk van het model en de uitvoering.

De SEAT SUV waarin je veilig rijdt

Veiligheid heeft prioriteit. Daarom is de vernieuwde SEAT Ateca uitgerust met innovatieve veiligheidssystemen die perfect samenwerken. De slimme mix van Adaptive Cruise Control en Rijbaanassistentie houdt je goed op de weg en op veilige afstand van medeweggebruikers. Met Predictive Adaptive Cruise Control denkt het systeem ook nog eens mee op basis van navigatiedata, verkeersinformatie en verkeersbordherkenning. Zo heb je in elke rit de perfecte snelheid! Ook van levensbelang: de Ateca houdt je bij de les. Wanneer beide handen van het stuur zijn, krijg je meteen een waarschuwing.

Zo geeft deze SUV je alle ruimte die je nodig hebt

De wekelijkse boodschappen doen. De auto gebruiken als rijdend kantoor. Of met een complete uitrusting naar je vakantiebestemming gaan. Deze SEAT SUV biedt daar alle ruimte voor, want naast de royale bagageruimte heeft de SEAT handige uitbreidingsopties:

  • de ski- en snowboardhouder voor 6 paar ski’s of 4 snowboards;
  • de bagagebox met waterdichte koffer voor extra inhoud tot 460 liter en extra draagvermogen tot wel 50 kilo;
  • de fietsendrager op de trekhaak voor 3 fietsen (ook e-bikes).

Zo ben je met deze SEAT SUV op alles voorbereid

De vernieuwde SEAT Ateca is altijd klaar voor een nieuwe uitdaging. En jij ook, want via SEAT CONNECT blijf je in verbinding met de Ateca, ook als je niet in de buurt bent. Check met je smartphone of er nog genoeg benzine in zit. Stel op afstand alvast de perfecte temperatuur in. Zo stap je straks lekker in voor alweer een comfortabele rit!

Zo rijd je fijner dan ooit!

Met de vernieuwde SEAT Ateca zul je onder alle omstandigheden heerlijk rijden. Het geavanceerde audiosysteem met Home Beats als optie geeft de rijbeleving van deze SUV extra glans. Nieuwsgierig geworden? Plan snel je proefrit en ervaar hoe de SEAT Ateca je verwachting overtreft!

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.