ŠKODA_ENYAQ_iV_Header

Nu beperkt uit voorraad leverbaar: de ŠKODA ENYAQ.

De 100% elektrische SUV die het verschil maakt

Vorstelijke SUV voor een bescheiden prijs: ontdek de ŠKODA ENYAQ!

ŠKODA verrast SUV-rijders met de ENYAQ iV: de 100% elektrische SUV die ertussenuit springt in zijn klasse. Voor een ongelooflijk bescheiden prijs laat de ENYAQ je namelijk profiteren van een zee van ruimte plus alle gemakken die je anno 2021 van een SUV mag verwachten. Maak een proefrit bij Muntstad en ontdek het zelf: elektrisch rijden in deze SUV is ongekend comfortabel én ongekend voordelig!

Nu beperkt uit voorraad leverbaar: de ŠKODA ENYAQ.

Wegens het succes van de 100% elektrische ŠKODA ENYAQ is er momenteel een langere levertijd. Maar bij Muntstad niet! Wij hebben de hand weten te leggen op een beperkte voorraad. Stap direct in de veelbelovende elektrische SUV en profiteer nog van 12% bijtelling. Bekijk snel onze voorraad.

Met afstand de voordeligste 100% SUV voor zakelijk rijden

De ŠKODA ENYAQ iV is de 100% elektrische SUV waarmee je zowel zakelijk als privé verder komt. Dat zit ‘m om te beginnen in de grote actieradius: met de ENYAQ iV 80 kun je op een volle accu 530 km rijden. Zakelijke afspraken en vakanties in het buitenland? Geen enkel probleem! Met de snellaadfunctie is de accu snel weer opgeladen: in zo'n 30 minuten is de accu al weer tot 80% vol. Het kostenplaatje maakt de ŠKODA ENYAQ iV ideaal voor duurzaam zakelijk rijden. Zo is de aanschafprijs is bijzonder voordelig: de ENYAQ iV is al leverbaar vanaf € 40.780. Met daarbij de 12% bijtelling (tot € 40.000) is de SUV perfect als auto van de zaak of als zakelijke leaseauto. Daar komen nog meer plussen bij: geen onderhoudskosten in de eerste 6 jaar en een forse besparing op het energieverbruik (een volle accu kost ongeveer € 15!).

Geniet van het design van het exterieur …

De ŠKODA ENYAQ mag van binnen en buiten gezien worden. Neem het exterieur: de auto is fraai geproportioneerd en maakt indruk door z’n krachtige, dynamische design. Het front met de grote ŠKODA-grille wordt nog markanter als je voor de optie Crystal Face en volledig LED Matrix-koplampen kiest.

… en maak persoonlijke keuzes in het interieur

Opvallend aan het interieur is de enorme ruimte. Met het hele gezin en bagage op vakantie? Dat gaat met gemak! Volop ruimte is er voor interieurinrichting naar je persoonlijke smaak. ŠKODA biedt daarvoor speciale Design Selections aan, zodat je kunt kiezen uit stijlvolle combi’s van kleuren en materialen. 

Bovendien is de ENYAQ iV  een echte ŠKODA en dus voorzien van Simply Clever oplossingen. Wat dacht je van bijvoorbeeld een paraplu, subtiel weggewerkt in één van de portieren.

Voor welke uitvoering ga jij?

enyaq-60kopie

ŠKODA ENYAQ 60

Actieradius tot 390 km*
 • Actieradius WLTP: 390 km**
 • AC laden van 0-100%: 6 uur, 45 minuten
 • Snelladen van 5-80%: 42 minuten**
 • Accucapaciteit (netto): 58 kWh
 • Standaard met Navigatiesysteem incl. infotainment online (3 jaar)
 • Beschikbaar met diverse optiepakketten
enyaq-80kopie

ŠKODA ENYAQ 80

80 Actieradius tot 537 km*
 • Actieradius WLTP: 537 km**
 • AC laden van 0-100%: 7 uur, 30 minuten
 • Snelladen van 5-80%: 38 minuten**
 • Accucapaciteit (netto): 77 kWh
 • Beschikbaar met diverse optiepakketten
 • Standaard met Navigatiesysteem incl. infotainment online (3 jaar)
 • Standaard chromen accenten in exterieur
 • Parkeersensoren voor & achter
 • Multifunctioneel verwarmbaar tweespaaks stuurwiel inclusief paddels
 • Drive mode select

Over ruimte gesproken: de ENYAQ iV heeft het grootste centrale display – 13 inch – van alle huidige ŠKODA-modellen. Zonder het scherm aan te raken bedien je met de touch slider het infotainmentsysteem en alle autofuncties. Uiteraard is de ENYAQ iV voortdurend verbonden met je smartphone. Bovendien is hij voorzien van slimme veiligheidssystemen, zoals Predictive Cruise Control en Lane Assist. De ENYAQ iV wordt standaard geleverd met 6 jaar onderhoud. Ervaar het zelf: rijden in deze 100% elektrische SUV is heerlijk comfortabel en voordelig.

* Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Het trekgewicht van de ENYAQ iV verschilt per accuversie en motorisering. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt.

** De genoemde zakelijke lease prijzen zijn berekend t.o.v. 60 maanden / 10.000 km. Dit is berekend via Muntstad Lease.