Multivan-header 3

Ontdek bij Muntstad de Volkswagen Multivan! Nu tijdelijk uit voorraad leverbaar

Je ziet het direct: de nieuwe Multivan is een echte Volkswagen. Ondertussen heeft hij wel een complete upgrade gekregen. En dat is goed nieuws voor rijders en passagiers. Want het innovatieve interieurconcept maakt elke rit in deze 7-persoonsauto supercomfortabel. 

Met meer dan 20 assistentiesystemen aan boord is deze eigentijdse MPV van Volkswagen bovendien superveilig. Als taxi voor personenvervoer is ie dan ook ideaal. Voor privétrips is de ruime auto trouwens al even geschikt. Korte ritten in de stad of lange afstanden via de snelweg? Met z’n plug-in hybridetechnologie is de Multivan er helemaal klaar voor!

De slimme hybride voor personenvervoer

De Multivan is een perfecte taxi voor het vervoer van meerdere personen. Hij rijdt prettig, comfortabel en zuinig. Met z’n plug-in hybride technologie biedt hij flexibiliteit. Voor langere ritten gebruik je de benzinemotor. Gemiddelde afstanden binnen de bebouwde kom leg je af in de puur elektrische modus. Lokaal rijd je zo CO2-vrij én stil. Daarbij zorgt de nieuwe Multivan voor een lager brandstofverbruik.

In deze taxi zit je altijd goed

Met z’n innovatieve interieur maakt deze 7-persoonsauto van Volkswagen het verschil voor passagiers. De zitruimte achterin kun je namelijk indelen op de wijze die voor passagiers het prettigst is. Daarvoor zorgt het unieke interieurconcept met de volledig vlakke vloer, het vernuftige railsysteem en de gemakkelijk te verwijderen stoelen. Ook handig is de elektromechanische parkeerrem. Hiermee creëer je snel een ruime doorloop tussen de voorstoelen naar de passagiersruimte. Voor elk reisgezelschap maak je in no-time zitruimte op maat!

Aan tafel in de eigentijdse MPV van Volkswagen

De uitvouwbare tafel was al een praktisch interieurelement van de Multivan. Doordat de tafel nu is gecombineerd met een railsysteem heeft het gebruiksgemak een extra dimensie gekregen. De tafel kan geschoven worden naar elke gewenste plek: tussen de voorstoelen of tussen zitplaatsen van de tweede of derde zitrij. 

Iedere passagier kan ‘m dus benutten. De multifunctionele tafel is voorzien van opbergvakken en bekerhouders. Met de bladen ingeklapt kan hij tussen de voorstoelen dienst doen als handige middenconsole. Extra doorloopjes nodig? Dan haal je de tafelunit er gewoon uit!

Panoramisch dak voor supercomfortabel personenvervoer

Met de Multivan is zitcomfort verzekerd. De ruime 7-persoonsauto wordt zelfs nóg comfortabeler als je kiest voor het vorstelijke glazen panoramadak. Zo kan het licht vrijelijk naar binnen stromen en kunnen je passagiers genieten van een hemels uitzicht. Prettig is ook dat de “LowE”-coating van het gelaagde veiligheidsglas de warmtestraling met 78 procent vermindert. In zo’n taxi wil iedereen graag meerijden!

MPV met ruimte in overvloed

De ontwerpers van de Multivan hebben de 7-persoonsauto ook royale bagageruimte meegegeven. Met de derde zitrij in positie beschik je al over 469 liter bagageruimte – in de lange versie zelfs 763 liter. Uitbreiding is mogelijk tot maar liefst 3.672 liter (4.005 liter in de lange versie). Aan extra gebruiksgemak is gedacht: de Multivan kan worden uitgerust met Easy Open. Eén voetbeweging is dan genoeg om de elektrisch bediende achterklep te openen. Ook belangrijk: deze ruime auto heeft ook nog eens de power om aanhangers tot 2.000 kg te trekken!  

Veiligheid: Volkswagen zorgt ervoor

Iedereen zal zich veilig voelen in de nieuwe Multivan. De nieuwe IQ.Light LED-matrix koplampen geven je als bestuurder beter zicht en maken de ruime auto nog beter zichtbaar. 

Onderweg word je bovendien ondersteund door meer dan twintig assistentiesystemen. Met deze MPV van topklasse ben je ook helemaal connected, mede dankzij de integratie van Amazon Alexa. Korte of lange ritten: de nieuwe Multivan geeft jou en je passagiers altijd een goed gevoel!

Ervaar de Multivan bij Muntstad in een proefrit naar keuze

Hoe wil je de nieuwe Multivan ervaren? Muntstad biedt je de keuze: rijden of gereden worden. Voor de eerste optie neem je zelf achter het stuur plaats. Kies je de tweede optie, dan word je in een speelse rit langs mooie kastelen gevoerd. Je kijkt je ogen uit en zult ervaren hoe prettig je passagiers zich straks in de nieuwe Multivan zullen voelen!

Hoe wil je de nieuwe Multivan ervaren? Muntstad biedt je de keuze: rijden of gereden worden. Voor de eerste optie neem je zelf achter het stuur plaats. Kies je de tweede optie, dan word je in een speelse rit langs mooie kastelen gevoerd. Je kijkt je ogen uit en zult ervaren hoe prettig je passagiers zich straks in de nieuwe Multivan zullen voelen!