Volkswagen-Transporter-Bulli-Muntstad-Slide

Je eigen Volkswagen bus samenstellen?

Personaliseer de Transporter 6.1 met € 1.100 voordeel!

Personaliseer jouw Transporter én profiteer van € 1.100 voordeel!

Het design van de Transporter 6.1 is helemaal up-to-date. Wil je jouw bus extra luxe en klasse meegeven? Kies dan voor het speciale pakket waarmee je ‘m naar jouw smaak kunt verfraaien. Het pakket is geschikt voor elke versie van de Transporter 6.1 (standaard, Highlight en Bulli). Het bevat de volgende extra’s:

  • 20 inch hoogglans zwarte velgen
  • achterspoiler in hoogglans zwart gemonteerd
  • voorspoiler (lipje onder de bumper) gemonteerd in hoogglans zwart
  • zwarte side-bars gemonteerd

Dit uitgebreide pakket kost normaal € 3.400, maar nu slechts € 2.300!

Onderscheid jij je met de Volkswagen Transporter 6.1?

Al tientallen jaren is de Volkswagen Transporter de ideale bus voor vakmensen. Geen wonder, want hij gaat steeds met z’n tijd mee. De laatste editie, de Transporter 6.1, bewijst het ook weer. In de standaardversie is deze Volkswagen bus al heel compleet met z’n digitale cockpit, connectiviteit en hightech-assistentiesystemen. Bovendien kun je deze handige combi voor werk en privé nu perfect personaliseren. Daarvoor biedt Muntstad nu een speciale uitvoering aan met maar liefst € 1.100 voordeel!

Zo compleet is de Transporter 6.1

Het interieur van de Transporter 6.1 is helemaal eigentijds. Tijdens het rijden kun je nu steeds online zijn. Je hebt een overzichtelijk nieuw dashboard met de digitale cockpit en de nieuwste generatie infotainmentsystemen. Het intuïtieve gebruiksvriendelijke navigatiesysteem ‘Discover Media’ is als optie beschikbaar. De ruimte van de bus is nóg slimmer ingericht. Kijk bijvoorbeeld eens naar de handige onderlaadfunctie voor lange voorwerpen. Daarnaast zijn er optionele functies, zoals de aparte laadruimtevergrendeling en de dubbele cabine. Handig voor zakelijke ritten met meerdere collega’s, maar voor privéritten naar vakantiebestemmingen. Ga je voor de meest luxe uitvoering? Bekijk dan de Transporter Bulli 6.1!

Zo veilig is de Transporter 6.1

De Transporter 6.1 is leverbaar met diverse motor- en transmissievarianten. Afhankelijk van je eisen en wensen kies je de variant die het beste bij jou past. De Transporter 6.1 heeft elektromechanische stuurbekrachtiging. Dit systeem ondersteunt je in haast alle rijsituaties en vormt de basis voor de modernste assistentiesystemen. Standaard is de Transporter 6.1. al uitgerust met zijwindassistent en parkeerassistent (Park Assist). Je kunt ‘m upgraden met onder meer de rijstrookbehoudassistent (Lane Assist), de grootlichtassistent en de automatische afstandregeling (Adaptive Cruise Control plus Front Assist). Zakelijk of privé de weg op? Je Volkswagen bus biedt altijd de veiligheid die je nodig hebt!