Landing-Volkswagen-Caddy-Muntstad

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo

Wegens succes vernieuwd

Bekijk 'm nu!

Bij hardwerkende vakmensen is de Caddy al jaren de nummer 1 bedrijfswagen. Als het aan Volkswagen ligt, blijft dat zo. Daarom hebben ze de Caddy compleet vernieuwd. Het resultaat is de Caddy Cargo. Hij is helemaal van deze tijd. Met o.a. nieuwe motoren, extra laadruimte, nieuwe assistentiesystemen en een digitale cockpit. Daarmee zal ie zich onmisbaar maken. Eerst zien, dan geloven? Spreekt vanzelf, we hebben hem al voor je klaargezet. Kom naar Muntstad Volkswagen Bedrijfswagens.

In- en uitladen? Nog makkelijker!

Bij het inladen zie je ‘t meteen: de vernieuwde Caddy Cargo heeft binnen meer ruimte dan zijn voorganger. De wielbasis van de korte versie is namelijk 73 mm langer en de laadruimte 50 mm breder en 7 mm hoger. De totale laadcapaciteit is daardoor gegroeid tot 3,3 m3. Omdat de laadopening extra groot is, kun je nu een europallet overdwars laden. Heb je meer ruimte nodig? Kies dan voor de Caddy Cargo Maxi, want die heeft een 139 mm langere schuifdeur en een laadcapaciteit van liefst 4,0 m3. Daarmee kun je zelfs twee europallets vervoeren!

Ook tijdens lange ritten blijf je comfortabel zitten!

De compleet nieuwe cabine biedt niet alleen extra ruimte maar ook meer comfort dan ooit. De nieuwe AGR Ergocomfort-stoelen zorgen ervoor dat je tijdens lange ritten in een ontspannen, gezonde houding kunt blijven zitten. Handig zijn de 230 Volt-aansluiting, de LED-interieurverlichting en de neerklapbare passagiersstoel met tafelfunctie. De laadruimte kun je afzonderlijk openen en sluiten. Tip: laat je Caddy Cargo leveren met Keyless Access, zodat je ‘m zonder sleutel kunt openen, starten en sluiten. Handig, want dan hoef je nooit naar de sleutel te zoeken als je je handen vol hebt!

Ideale combi: je Caddy Cargo en je smartphone

Hoe digitaal moet je Caddy Cargo zijn? Dat bepaal jij. Om te beginnen is hij leverbaar met diverse infotainmentsystemen met schermen tot 10 inch en een Digital Cockpit naar keuze. De topversie (Innovision Cockpit) combineert de Digital Cockpit met het grootste infotainment en biedt een ongekende digitale ervaring. Uiteraard is de Caddy Cargo helemaal ingericht op je smartphone. De nieuwe eSIM geeft toegang tot heel veel online diensten van We Connect en met het vernieuwde App Connect kun je nu ook draadloos Apple Carplay gebruiken. De digitale bedieningsfuncties zijn gemakkelijk: instellen van de juiste temperatuur of het audiovolume doe je door even links of rechts te swipen.

Assistentie tijdens het rijden

Als je veel kilometers maakt, is het prettig als de Caddy Cargo onderweg werk van je overneemt. Dat is geregeld: er zijn maar liefst 19 verschillende assistentiesystemen beschikbaar! Zo is de Caddy Cargo nu ook leverbaar met Adaptive Cruise Control met Stop&Go, Emergency Assist, Trailer Assist en Side Assist in combinatie met Rear Traffic Alert. Als eerste Volkswagen bedrijfswagen is hij ook leverbaar met Travel Assist. Vooral op snelwegen en provinciale wegen kan daarmee vergaand autonoom worden gereden. Relaxed, toch?

TDI-motoren met twin dosing

De nieuwste Caddy-generatie heeft hightech TDI-motoren die nu al voldoen aan de Euro 6 emissies die in 2021 van kracht worden. Ze zijn niet alleen schoner, maar ook een stuk zuiniger dan hun voorgangers. Alle versies, variërend van 55 kW/75 pk tot 90 kW/122 pk, zijn voorzien van twee SCR-katalysatoren die een dubbele AdBlue-dosering injecteren voor een verder verlaagde uitstoot. De nieuwe Caddy Cargo wordt ook leverbaar als TGI-variant op aardgas.

Tot slot nog dit

Ontdek het tijdens de introductie: nog nooit had je zoveel gemak van je Caddy Cargo. Bovendien is het ook nog eens de stijlvolste en sportiefste Caddy Cargo die Volkswagen ooit maakte. En dan hebben ze de garantie ook nog verlengd tot 4 jaar!

Je rijdt al een Caddy vanaf € 14.700,-