ŠKODA van de maand: de KAROQ & KODIAQ!

Tijdelijk extra voordelig en snel leverbaar!

Veelzijdig en krachtig! Dankzij de stoere en krachtige uitstraling voelen de SUV's van ŠKODA zich op alle fronten thuis.

Kies jouw SUV

Ga jij voor de veelzijdige KAROQ of voor de grootse KODIAQ?

 

In de maand mei staan de ŠKODA KAROQ en ŠKODA KODIAQ in de spotlight. Tijdelijk profiteert u van voordeel dat kan oplopen tot wel € 4.210, daarbij rijdt u extra snel weg in uw nieuwe auto dankzij de voorraad die wij hebben staan.

 

20190131_actie_auto_Karoq_Sportline_demoshoot.jpg

 

DE NIEUWE KAROQ

Voor een veelzijdige en avontuurlijke SUV biedt de ŠKODA KAROQ een bron van rust en comfort. Het avontuurlijke design wordt gecombineerd met een natuurlijk gevoel van veiligheid en vele praktische opties. Heel herkenbaar ŠKODA. De KAROQ ís ŠKODA.

Vanaf € 29.590¹
Private lease vanaf € 479 per maand² 
Netto bijtelling vanaf € 215 per maand³

 

DE NIEUWE KODIAQ

De ŠKODA KODIAQ is niet zomaar een nieuwe auto: het is een compleet nieuw design. De nieuwe ŠKODA KODIAQ is daarom een lust voor het oog. Voor een grote en robuuste SUV biedt de ŠKODA KODIAQ een bron van rust en comfort. Voor- of vierwielaandrijving, krachtige TSI benzine- of TDI-dieselmotoren, en bovenal: plek voor 5 óf 7 inzittenden.

Vanaf € 38.190¹
Private lease vanaf € 549 per maand² 
Netto bijtelling vanaf € 261 per maand³

 

20190131_Actie_auto_kodiaq_demoshoot.jpg

 

 

 

20190131_actie_auto_Karoq_Sportline_demoshoot.jpg

 

 

 

Ruimte voor het hele gezin

Ouders, kinderen, honden, knuffelberen, sppelgoed, bagage en nog veel meer. De SUV's van ŠKODA weet moeiteloos raad met elke gezinssituatie. Het ruime en praktische interieur kan tegen een stootje. Daarbij zijn er talloze slimme hulpmiddelen in ontwerp meegenomen waardoor je de bagage makkelijk op kunt bergen.

 

 

 

Een perfecte stads-SUV

In de urban jungle van vandaag zijn de KAROQ en KODIAQ een bron van rust en comfort. Vertrouw op het natuurlijke gevoel van veiligheid dat beide SUV's bieden, en benut de ruimte met het Simply Clever interieur.

 

20190131_Actie_auto_kodiaq_demoshoot.jpg

 

20190131_actie_auto_Karoq_Sportline_demoshoot.jpg

 

 

 

De alleskunner

De KAROQ en KODIAQ komen beide in een 4x4 uitvoering. Deze alleskunners hebben alles in huis om elke uitdagende situatie te overwinnen. En dan hebben we het niet alleen over hoge bergen, diepe valleien en natte modderpaden, maar ook over extra veiligheid bij sneeuw en gladheid.

 

¹ Genoemde prijzen zijn exclusief BTW/BPM, maar inclusief kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en leges. Gebaseerd op uitsluitend bedrijfsmatig gebruik. ² Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, €500 eigen risico en regio Utrecht. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen.Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. ³ Full Operational Lease tarief o.b.v. looptijd 60 maanden en 10.000 km per jaar inclusief vervangend vervoer en eigen risico bij schade laag; € 150.