ŠKODA van de maand

ŠKODA van de maand met korting tot liefst € 4.912: de SUPERB!

Strak en zakelijk! In februari is de ŠKODA SUPERB bij Muntstad extra voordelig en snel uit voorraad leverbaar!

In de maand februari staat de de ŠKODA SUPERB in de spotlight. Tijdelijk profiteert u van voordeel tot wel € 4.912!

 

Strak en zakelijk

De SUPERB HATCHBACK verenigt de stijlvolle belijning van een premium limousine in de hogere middenklasse met de ruimte en het comfort van een veelzijdige gezinsauto. Liever iets meer ruimte? Kies dan voor de SUPERB COMBI, met maximaal 1.950 liter is het de grootste in zijn klasse. Til zakelijk rijden naar een nieuw niveau met deze succesvolle leasetopper. De ŠKODA van de maand is er in drie smaken.

 

Simply Clever

Zien en gezien worden is meer dan uitstekend voor elkaar met de optionele led- en matrix-led-koplampen. Deze autoverlichting inclusief dynamische knipperlichten is een visueel handelsmerk van Audi. Daarbij horen led-achterlichten met eveneens dynamische knipperlichten.

 

20190131_actie_auto_Karoq_Sportline_demoshoot.jpg

 

Virtual pedal

Heb je je handen vol? Dan open je de achterklep van je SUPERB HATCHBACK automatisch en eenvoudig via een voetbeweging onder de achterbumper.

Standaard ijskrabber

Elke SUPERB HATCHBACK heeft standaard een ijskrabber aan boord in het klepje van de brandstoftank. Handig, tijdens koude winterochtenden.

 

20190131_Actie_auto_kodiaq_demoshoot.jpg

 

 

20190131_actie_auto_Karoq_Sportline_demoshoot.jpg

 

Tablethouder achterin

Voor business & pleasure. Dankzij de geïntegreerde tablethouder in de armsteun achterin maak je je reis er een stuk aangenamer op.

Parapluhouder

Naar welke afspraak je ook gaat: je komt altijd droog over. In de voorportieren zitten namelijk standaard originele SUPERB paraplu's.

 

20190131_Actie_auto_kodiaq_demoshoot.jpg

 

 

* Benieuwd naar de meerprijzen? Geen probleem, wij voorzien u graag van meer informatie. ¹ Genoemde prijzen zijn inclusief BTW/BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en leges. ² Full Operational Lease tarief o.b.v. looptijd 60 maanden en 10.000 km per jaar inclusief vervangend vervoer en eigen risico bij schade laag; € 150. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.