SEAT inruilpremie

Voordeel tot wel € 2.500,-

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe SEAT? Dan krijg je naast de inruilwaarde van jouw auto extra inruilvoordeel.

SEAT inruilpremie

Ruil jij je oude auto in voor een nieuwe SEAT? Dan krijg je bovenop de inruilwaarde van jouw auto extra veel inruilvoordeel. Zo heb je nog meer reden om nu voor een nieuwe SEAT te kiezen.

€1.000 Inruilpremie op een Leon 5-deurs uit voorraad

Profiteer nu van extra voordeel bij de aanschaf van een Leon 5-deurs met een 130 pk sterke 1.5 TSI motor uit voorraad. Wanneer jij jouw huidige auto inruilt, krijg je €1.000 inruilpremie bovenop de inruilwaarde. Pak dat voordeel zolang de voorraad strekt!

Bekijk vooraad

€1.000 Inruilpremie op een Leon ST uit voorraad

Profiteer nu van extra voordeel bij de aanschaf van een Leon ST met een 130 pk sterke 1.5 TSI motor uit voorraad. Wanneer jij jouw huidige auto inruilt, krijg je €1.250 inruilpremie bovenop de inruilwaarde. Pak dat voordeel zolang de voorraad strekt!

Bekijk vooraad

€ 2.500 inruilpremie op de Ateca 1.0 TSI

Profiteer nu van extra voordeel bij de aanschaf van een Ateca 1.0 TSI. Wanneer jij je huidige auto inruilt, kun je € 2.500 inruilpremie bovenop de inruilwaarde verwachten. Dit resulteert op de Ateca Style Business Intense in een totaal voordeel van € 4.715!

Bekijk vooraad

 

 

 

 

*Wat zijn de voorwaarden?

Deze acties zijn geldig voor kentekenaanvragen van 1 april t/m 30 juni 2019 zolang de voorraad strekt. De vanafprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, recyclingbijdrage en leges. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. Modellen binnen actie: Mii, Leon, Arona en Ateca