Is uw Audi klaar voor de zomer?

Profiteer van de knallende voorjaarsacties bij Muntstad Audi!

Voordeel op Audi Wielen, Airco Onderhoud, Audi Checks en de navigatie update. Profiteer tot en met 31 augustus!

Refresh Service

Een vakantie met de auto kan soms zijn sporen nalaten. Audi-rijders kunnen gebruikmaken van de complete ’Refresh Service’. Voor € 129,- controleert de Audi-dealer uw auto op kleine schades en zal hij uw Audi reinigen, poetsen en in de was zetten. Het interieur wordt uitgezogen, de bekleding ontdaan van vlekken en het dashboard volledig gereinigd. Zelfs de motorruimte wordt schoongemaakt. Zo is uw Audi na een vakantie weer in showroomstaat én tevens klaar voor de komende maanden.

Maak direct een afspraak

9k_1.jpg

 

zomercheck_v2_bg.jpg

Vakantiecheck

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij uw Audi-dealer geweest voor een controle? Wij bieden u als Audi-rijder een vakantiecheck aan voor slechts € 19,-. Tot en met 31 augustus krijgt u er tevens een Audi Sun protection & After Sun kit bij.Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de vakantie. En mocht er iets vervangen moeten worden, dan heeft u direct inzicht wat er moet gebeuren om weer met een gerust hart op weg te gaan.

Maak een werkplaatsafspraak

 

Wielensets

Met Audi Originele Lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de zomer van een optimale performance.

zomersets_1.jpg

 

audi-zomerbanden-muntstad.png

Zomerbanden met 25% korting

Dankzij 25% Muntstad Jubileumkorting zijn tijdelijk alle zomer- én winterbanden afgeprijsd!

Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor het monteren van uw zomerbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel en de juiste grip de weg op.

 

Aircocheck

Zeker zijn dat uw airco nog frisse lucht blaast en dat het systeem uw Audi op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de aircocheck. Voor slechts € 19,-

Onderhoudsbeurt met 25% Muntstad Jubileumkorting Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en een volledige geurbehandeling. Heeft u eerst de Aircocheck laten doen en blijkt dat Airco-onderhoud nodig is? Dan krijgt u de Aircocheck gratis. Nu tijdelijk slechts € 81,75!¹

Maak een afspraak

2Q_2.jpg

 

navigatie-update_2.jpg

Navigatie update

Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kunt u ondanks uw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan. Laat daarom uw navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-. Combineert u de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de update tijdelijk € 99,- incl. montage.

Maak direct een afspraak

 

Lifestyle

Van zonnebril tot golftas: alles wat u nodig heeft om goed en stijlvol de zomer in te gaan vindt u in de Audi webshop.

Ga direct naar de Audi Webshop

¹ De genoemde prijs is een consumentenadviestarief inclusief BTW. Voor auto’s jonger dan juni 2016 gelden andere tarieven omdat er een duurdere koudemiddel van toepassing is. Vraag uw service adviseur naar meer informatie.