e-Crafter duurzaamheidspremie

€ 6.750 duurzaamheidspremie

Rij nu al een e-Crafter vanaf € 49.950 inclusief duurzaamheidspremie van € 6.750

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu de allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

Crafter voorraadvoordeel

Profiteer nu van € 6.750 duurzaamheidspremie

En rij nu al een e-Crafter vanaf € 49.950

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Rij nu al een e-Crafter vanaf € 49.950 inclusief duurzaamheidspremie van € 6.750.

Met Full Operational Lease rijd je voor € 725 per maand zorgeloos rond in een gloednieuwe e-Crafter inclusief onderhoud en reparatie.

Combinatie van de beste eigenschappen

Steeds een stap verder: dankzij de nieuwste technologie weet de nieuwe e-Crafter als volledig elektrische bedrijfswagen raad met de uitdagingen van alledag. Een maximaal vermogen in combinatie met nul emissies — dat mag je verwachten van de Crafter van de toekomst.

Laadvermogen

Er is nauwelijks een klus te zwaar voor de e-Crafter. De bestelwagen is speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten met een laadvermogen tot 1.050 kg.