Audi A4 Private Lease

Tijdelijk vanaf € 407 per maand!

Audi Private Lease staat voor zorgeloos rijden in een nieuwe, sportieve en zeer complete Audi. Tijdelijk zijn de tarieven van de Audi A4 Limousine en Avant extra scherp geprijsd. Zo rijdt u een stijlvolle en dynamische Limousine al voor een vast maandbedrag vanaf € 407,- (op basis van 24 maanden en 10.000 km per jaar). U hoeft nergens naar om te kijken: het bedrag is inclusief wegenbelasting, allriskverzekering, internationale pechhulp, reparatie, onderhoud en banden.

audi-a4-limousine-private-lease-actie.jpg


Audi A4 Limousine

Private Lease de Audi A4 Limousine en kies voor de auto die de topklasse bereikbaar maakt. De moderne assistentiesystemen dragen samen met de topscores voor veiligheid extra bij aan dit gevoel. De beschikbare motoren zorgen ervoor dat de topklasse betaalbaar blijft. Het verbruik is ten opzichte van de vorige generatie tot wel 21 procent verlaagd.

 

Bekijk het actiemodel 

 

audi-a4-avant-private-lease-actie.jpg


Audi A4 Avant

Private Lease de Audi A4 Avant. Hij is nu nog ruimer, eleganter en sportiever. De A4 Avant private lease is zeer gebruiksvriendelijk en ziet er bovendien ook fraai uit. Daarnaast is de A4 Avant door zijn nieuwe motoren aanzienlijk zuiniger dan de vorige generatie. De A4 Avant behoort tot de veiligste auto’s in zijn klasse. Dit maakt de A4 Avant geschikt voor het hele gezin 

 

Bekijk het actiemodel 

 

* Actietarief geldt voor de Audi A4 (1.4 TFSI 150 PK Handgeschakeld) en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Audi Financial Services. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW bij 24 maanden, 10.000 km per jaar (Audi A4 Limousine) en 48 maanden, 10.000 km per jaar (Audi A4 Avant). Daarnaast €500 eigen risico en regio Utrecht. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen.Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.