Black Edition_ID.3_header

De Volkswagen ID.3 Black Edition

ID.3 nu nog stijlvoller dan eerst

Maak kennis met de Volkswagen ID.3 Black Edition. Deze ID.3 is uitgerust met stijlvolle accessoires zodat jouw ID.3 onderscheiden wordt van de rest. Kies dus nu voor de volledig elektrische ID.3 met een Black Edition pakket en geniet van vele extra's!

De Volkswagen ID.3 is een elektrische auto zonder enige nadelen. De ID.3 beschikt over volop gebruiksgemak en een ongekend comfort, typisch zoals een Volkswagen. De ID.3 is erg bekend op de Nederlandse wegen en met de Black Edition onderscheidt je jouw auto van de rest.

 

Wat heeft de ID.3 Black Edition?

Meerprijs van het Black Edition pakket op basis van de 1st. Het Black Edition pakket is nu tijdelijk  € 1.399,-  in plaats van € 2.000,-.

- Daklijst aan de bovenzijde van de portieren zijn zwart gewrapt

- De spiegelkappen zijn zwart gewrapt

- De C-stijl is deels zwart gewrapt inclusief het VW-logo

- 20'' zwarte Matisse velgen met Continental banden (ipv 19” velgen)

- Originele ID.3 naafkapjes in het Wit

- Zwarte instapfolie

- Kofferbakinleg

 

Extra veel voordeel

Met de Volkswagen ID.3 Black Edition geef je zakelijke visitekaartje af. Daarom hebben we nu een extra scherp zakelijk leasetarief en lease je nog tegen slechts 8% bijtelling! Vanaf € 529,- per maand, op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer, rijd jij in een ID.3 1st Plus Black Edition weg. Als 1st Max lease je hem zakelijk vanaf € 629,- per maand. Ook gunstig; het pakket telt NIET mee voor de fiscale waarde. Dat maakt dat de ID.3 1ST Plus Black Style nog onder de € 45.000,- fiscale waarde blijft.

De ID.3 Black Edition

Geïnteresseerd in de ID.3 Black Edition? Profiteer dan snel, want de Black Edition is beschikbaar zolang de voorraad strekt. We hebben een aantal ID.3's Black Edition direct uit voorraad leverbaar. Neem gerust contact met ons op.

Onze voorraad