header-volkswagen-tiguan-muntstad

De Volkswagen Tiguan: nu ook als Hybride

De SUV die overtuigt

Wil je een steentje bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor de Plug-in Hybrid motor op je Volkswagen Tiguan. Daarmee rijd je maar liefst tot 47 kilometer* 100% elektrisch. Daarnaast profiteer je van het zuinige verbruik door de combinatie van de benzine en de elektromotor. Kennismaken? Boek een proefrit.

Gebruiksgemak en optimale controle

Het interieur heeft ook een flinke upgrade gekregen. De strakke Digital Cockpit is uitgerust met het nieuwste infotainmentsysteem dat op spraakbediening werkt en voorzien is van vele online services. Hiermee ben je van alle gemakken voorzien. Hoeveel functies kun jij bedienen zonder de handen van het stuur te halen? Ontdek het op je gemak tijdens een proefrit.

Relaxed en veilig rijden

Een vernieuwing om extra op te letten is het optionele Travel Assist. Deze slimme bijrijder helpt je bij het sturen, remmen en optrekken. Bovendien houdt Travel Assist andere weggebruikers op veilige afstand. Dat rijdt een stuk relaxter, zeker tijdens lange ritten op drukke wegen. Je hoeft dan alleen de handen aan het stuur te houden. Ervaar hoe fijn dat is …

De SUV die klaar is om eropuit te gaan

Waar ga je heen? Wat neem je mee? De Tiguan is in voor elk avontuur. In bergen, bossen of op de snelweg: in elke omgeving voelt hij zich thuis. Boot- of paardentrailer mee of een aanhanger met de fietsen van het hele gezin: geen enkel probleem. Met een trekkracht tot 1.800 kg is de Tiguan er helemaal klaar voor!

Uitvoering naar keuze

De Tiguan is beschikbaar in diverse uitvoeringen: met normale benzine- of dieselmotor maar ook als een stoere 2.0 TSI met een vermogen van 320 pk (Tiguan R). Nieuw is dat de Tiguan nu ook als plug-in hybride leverbaar is. Welke uitvoering past bij jou? Daar kom je na de proefrit vast wel uit …

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, Škoda Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.