Audi-A3-muntstad-S2

Hybride rijden met het echte Audi-gevoel? Ontdek de Audi A3 Sportback TFSI e!

Kies uw Audi A3 en profiteer van een scherpe private lease deal!

De Audi A3 Sportback is verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke uitvoeringen. Daar is nu de nieuwe Audi A3 Sportback TFSI e bijgekomen. Deze plug-in hybride staat borg voor sportiviteit in combinatie met milieuvriendelijkheid. Anders gezegd: de Audi A3 TFSI e biedt u hybride rijden met de echte Audi-beleving! Kom naar Muntstad om te ontdekken welke uitvoering het beste bij u past. Informeer ook meteen naar de scherpe private lease deal op uw Audi A3!

De Audi A3 Sportback TFSI e mag gezien worden

De Audi A3 Sportback TFSI e heeft een dynamische uitstraling. Aan de voorkant valt de brede Audi singleframe op. Vanuit deze forse grille ontspringen fraaie carrosserielijnen, zoals de scherpe vouw van koplampen tot achterlichten. Daaronder bevinden zich krachtig opbollende spatborden. De schuine achterkant van de auto accentueert dat de Audi A3 Sportback TFSI e een snelle, sportieve auto is.

Hybride rijden: samenspel elektromotor en benzinemotor

De Audi A3 Sportback TFSI e biedt de optimale combi van de elektromotor en de benzinemotor. De elektromotor is stil, schoon én krachtig. Die kracht ervaart u doordat de elektromotor vanuit stilstand direct zijn volledige aandrijfkoppel levert. De benzinemotor is ideaal voor langere afstanden. U kunt dan sportief blijven rijden zonder tussentijds te hoeven stoppen om te laden.

Zuinig rijden met vier instellingen

De voordelen van hybride rijden benut u optimaal met de vier rijstanden. Afhankelijk van uw keuze gebruikt de Audi A3 Sportback TFSI e dan een van beide motoren of allebei.

Wilt u uitsluitend elektrisch rijden en brandstof besparen? Dan kiest u de stand EV. U rijdt dan volledig elektrisch tot 63 km: ideaal voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer. De stand Hold kiest u wanneer u stroomvoorraad wilt bewaren voor een later moment, bijvoorbeeld voor een milieuzone in de stad. Is het accupercentage te laag, dan kiest u Charge om extra kW’s toe te voegen. Kiest u de Hybrid-stand, dan bepaalt de auto zelf steeds de optimale instelling voor zuinig brandstofverbruik. Ook handig! 

Uw Audi A3 is voorzien van de modernste communicatietechnieken

Of u nu de Audi A3 Sportback TFSI e of een andere uitvoering van de Audi A3 Sportback kiest, rijden is sowieso een feest. Neem plaats achter het stuur en voel het zitcomfort van de sportstoelen. Uw oog valt op het vernieuwde interieur met z’n sportieve uitstraling. Standaard heeft het een digitaal instrumentenpaneel, een 10,1 inch touchscreen, een multifunctioneel met leder bekleed bestuur, DAB+ radio en elektrisch verstelbare spiegels met verwarming. De connectiviteit, al of niet tegen meerprijs, is van topniveau met o.a. bluetooth, on board wifi en een navigatiesysteem met Google Earth-kaarten dat volledig is geïntegreerd in het MMI-bedieningssysteem. Maakt u een proefrit in een S-tronic automaat? Dan zult u blij zijn met het elektronische pookje: het is licht te bedienen en waarborgt optimale bewegingsvrijheid.

Nieuwe technologie voor nóg betere rijbeleving

De wendbaarheid van de Audi A3 Sportback zal u aangenaam verrassen. Adaptieve demping, de nieuwe dempertechnologie, zorgt ervoor dat alle dempers zich voortdurend aanpassen aan de toestand van de weg, de rij-omstandigheden en uw wensen. 

Progressive steering is een innovatie die het rijcomfort nog verder verhoogt. Deze technologie zorgt bij grote stuurbewegingen voor een zeer directe besturing. Daardoor hoeft u in het stadsverkeer en bij het manoeuvreren minder kracht te gebruiken. Op bochtige wegen maakt progressive steering de wagen nog sportiever: er zijn minder stuuromwentelingen nodig en u voelt hoe de stuurbekrachtiging zich perfect aan de rijsnelheid aanpast.

Welke variant van de Audi A3 Sportback past bij u?

Iedere bestuurder heeft eigen voorkeuren en wensen. Audi speelt daar perfect op in. Naast de Audi A3 Sportback TFSI e (plug-in hybride) is de Audi A3 Sportback ook verkrijgbaar met een 1.5 TFSI benzinemotor (110 kW/150 pk), een 2.0 TDI (met 85 kW/116 pk of 110 kW/150 pk), een TFSI (81 kW/110 pk) en een tweede variant van de 1.5 TFSI met MHEV-technologie (mild hybride, 48V elektrisch systeem). Sommige TFSI- en TDI-varianten hebben quattro vierwielaandrijving.

U private leaset al een Audi A3 vanaf € 399 per maand

Gaat u hybride rijden in de Audi A3 Sportback TFSI e? Of kiest u een andere A3 Sportback? Informeer in ieder geval naar de private lease deal voor u! Want op alle uitvoeringen van de Audi A3 biedt Muntstad namelijk de scherpste leasetarieven. Zo private leaset u al een Audi A3 Sportback voor € 399 maand per maand op basis van 48 maanden maanden en 10.000 kilometer per jaar!

Zakelijk leasen

Heeft u meer interesse in het zakelijk leasen van de Audi A3? Ook hierop hebben we op alle uitvoeringen de scherpste leasetarieven. Zo leaset u zakelijk al een Audi A3 Sportback voor € 477 maand per maand via Muntstad lease.  Tarief is op basis van 48 maanden maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Keurmerk private lease

* Muntstad biedt de private leaseproducten aan van Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Private Lease, SEAT Private Lease, ŠKODA Private lease en Audi Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Vanaf tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden.