skoda-karoq-muntstad-header-

De kleine SUV die je een groots gevoel geeft?

Plan je proefrit in de vernieuwde ŠKODA KAROQ!

De kleine SUV van ŠKODA is fraaier en stoerder dan ooit. Maar de vernieuwde KAROQ heeft ook andere mooie eigenschappen. Neem bijvoorbeeld de royale, makkelijk uit te breiden bagageruimte. En wat vind je van het optionele ECO-pakket dat het interieur extra aantrekkelijk maakt? Rijassistentie, connectiviteit en navigatie van deze auto met hoge instap zijn trouwens ook top. Ontdek bij Muntstad hoe heerlijk en veilig hij rijdt!   

De sportieve SUV

Het eerste wat opvalt aan de KAROQ is z’n sportieve uitstraling, die wordt onderstreept door de nieuwe, robuuste achterbumper. Met de verlengde dakspoiler maak je de uitstraling nóg sportiever en optimaliseer je tevens de aerodynamica. Dankzij z’n grotere bodemvrijheid kun je met de KAROQ het asfalt gerust verlaten. Wil je de allerbeste offroad-eigenschappen? Informeer naar de 4x4-uitvoering van deze ŠKODA SUV!

De SUV die nóg beter wordt gezien

Het lijnenspel van de ŠKODA SUV is geïnspireerd op de Tsjechische kristalkunst. Kijk maar eens naar de scherp gelijnde, C-vormige LED-achterlichten. Dynamische richtingaanwijzers maken de KAROQ nog beter zichtbaar voor andere weggebruikers. De koplampunits met LED-technologie zijn ook als full-LED Matrix-koplampen leverbaar.

De kleine SUV voor groot gemak

Onder de kleine SUV-modellen valt de KAROQ op doordat ie zo compleet is. Z’n hoge zit zorgt voor overzicht. Z’n digitale dashboard geeft alle benodigde informatie duidelijk in je gezichtsveld weer. De optionele Virtual Cockpit toont gegevens van de boordcomputer in combinatie met andere informatie, zoals navigatie. De KAROQ heeft verder het moderne Columbus Infotainmentsysteem met touchscreen tot 9.2 inch aan boord. Ook het gebruiksvriendelijke navigatiesysteem is helemaal up-to-date.

De ŠKODA SUV met ECO-pakket

ŠKODA gaat voor duurzaamheid én aantrekkelijk design. Dat bewijst het optionele ECO-pakket voor het interieur, inclusief specifieke bekleding en interieurlijsten. Het is gemaakt van gerecyclede of teruggewonnen materialen. Voor de stoelen zijn bijvoorbeeld petflessen gebruikt. Kom ‘t zien en voelen: zo mooi en comfortabel kan milieuvriendelijk zijn!  

De SUV waarmee je eropuit gaat

Sportwedstrijd, dagtrips, lang weekend of vakantie? De vernieuwde KAROQ is er klaar voor. Standaard heeft deze kleine SUV een flinke bagageruimte: 521 liter met de achterbank omhoog en 1.630 liter met de achterbank neergeklapt. Meer ruimte en flexibiliteit nodig? Kies dan het optionele VarioFlex-systeem waarmee je de gewenste bagageruimte creëert: van 521 liter, via 1.605 liter tot zelfs 1.810 liter!

De SUV met trekkracht

Caravan, aanhanger of paardentrailer mee? Geen probleem, de KAROQ kan 1.500 kg aanhanggewicht aan!

De SUV voor je veiligheid

Deze kleine SUV is ideaal voor avontuurlijke ondernemingen. Want ook qua veiligheid laat ie niets te wensen over. Op lange ritten heb je veel gemak van Adaptive Cruise Control. Daarnaast ondersteunt de KAROQ je met diverse assistentiesystemen, waaronder Park Assist, Front Assist en Lane Assist. Travel Assist combineert de functies van alle assistentiesystemen, zodat je overal veilig en comfortabel rijdt.

De SUV om te ontdekken

Kleine SUV-modellen zijn er genoeg op de markt. Er is er echter maar één die zoveel waar voor zijn geld biedt. Ontdek het zelf: maak een proefrit en vraag een offerte aan bij Muntstad!